SPOR Haber Girişi : 17 Şubat 2022 20:25

Yücel İldiz: Kazansak mükemmel olacaktı

Yücel İldiz: Kazansak mükemmel olacaktı
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Eyüpspor maçının ardından, “Herkes elinden geleni yaptı. Kazansak mükemmel olacaktı, yukarıyı yakalayacaktık. Erzurumspor’un mücadelesi sonuna kadar devam edecek” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında evinde Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan BB Erzurumspor'da Teknik Direktör Yücel İldiz maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İldiz, iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, “Zor bir mücadele olacağını biliyorduk. İlkyarıda dengeli oynadık. Çok pozisyon yoktu ama mücadele vardı. Bizim net pozisyonlarımız vardı. Genel olarak baktığımızda mutlak kazanmamız gerekiyordu. Golü bulduk ama karambolde maalesef gol yedik. Herkes elinden geleni yaptı. Kazansak mükemmel olacaktı, yukarıyı yakalayacaktık. Erzurumspor’un mücadelesi sonuna kadar devam edecek” diye konuştu.

ZAFER TURAN: MAÇIN BERABERE BİTMESİ MAÇIN HAKKIYDI

Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan, berabere kaldıkları BB Erzurumspor maçının ardından, “Maçın berabere bitmesi maçın hakkıydı. Her iki takım da kazanabilirdi. Rakip golü buldu ve hemen cevap verdik” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 25.haftasında deplasmanda BB Erzurumspor ile 1-1 kalan Eyüpspor Teknik Direktörü Zafer Turan maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Turan, zor bir deplasmandan puan aldıklarını ifade ederek, “Erzurum deplasmanı zor bir deplasman. Hava şartları ve hedefe oynayan bir takım olmasıyla zor bir deplasman. Erzurumspor’un iç saha karnesi çok etkiliydi. Bunları bilerek geldik. Maçın berabere bitmesi maçın hakkıydı. Her iki takım da kazanabilirdi. Rakip golü buldu ve hemen cevap verdik. İki takım da yoluna devam ediyor. Hak eden takım umarım hedefine ulaşır” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • levent sütçü 18 Şubat 2022 14:43

    Bu maçın sonucundan ziyade bir Erzurumlu olarak benim anlayamadığım konu şu. Bu memleketin iklimi belli. Anlayana kış mevsiminde olduğumuzda açık. Erzurum da günün en yüksek sıcaklığının da öğlen saatlerinde gerçekleştiğini en cahilimiz bile bilir. Peki İstanbuldaki Ümraniye-Adana maçı ile Bandırmadaki Bandırma-manisa maçları ılıman iklimde saat 14,30 da oynanıyor da Sert kışın yaşandığı Erzurum-Eyüp maçı neden akşam üzeri 17,00 de oynanıyor. İktidara 4 vekil ve 1 Büyükşehir Belediye Başkanı vermiş bir il olarak Bu kadarcık hakkımızı damı savunamıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın nezdinde kredisi yüksek olan bu ilimizin temsilcileri; hiç olmazsa zahmet buyurup kamuoyunun gündemine getirip şu federasyondan bununda mı hesabını soramıyorsunuz. Öbür iki vekili zaten kale almıyorum. Ben buradan Federasyona tüm hemşerilerim adına haykırıyorum. Eyyy Futbol Federasyonu sen bu kadim şehir e 9 gömlek küçük gelirsin.!!!!!!!!!!!!!