“ŞEYH”

  • halis demir.20 Nisan 2024 16:23

    Özgür özeli takip ediyorum tam bir efendi namuslu dürüst böylelerine ihtiyacımız var. ülkeyi parçalanma eşiğine getirdiler neymiş cenazede dua okumuş neymiş namaz kılmış. bizi dinle aldattılar. ülkein mekanizmasını bozdular. geç olmadan artık aklımızı başımıza alalım. bu ülkede bir kürt sorunu yoktur. türk kürt kardeştir. aramızı bozmalarına fırsat vermeyelim. mafyaları bunlar çıkardı bora kaplan edir dilan polat nedir. sedat peker nedir. çakıcı nedir ya adam değil ama birileri koluna takıyor. bunlar pisliklerdir. ülkenn huzuru için lütfen dikkatli olalım.

  • Ali er19 Nisan 2024 22:54

    İngiltere bölücü ira ile nasıl mücadele ettiyse bizde öyle yapmalıyız. Dünyanın hiçbir yerinde teröre destek verenleri meclise almazlar biz niye alıyoruz. Çünkü adalet yok yapanın yanına kar kalıyor. Pervin buldanın kocasını öldürenler ortaya çıkmazsa karısıda intikamını almak için her yolu dener. Devlet zamanında kocasını alıp adaletli seçilde cezasını verseydi belki kadın devlete küsmeyecekti hak verecekti. Adaleti sağlarsanız dem de biter PKK da biter. Adalet adalet adalet herkes için şaşmaz adalet olurda kestiği parmak acıtmaz. Pervinde gidip sırtını PKK ya dayamaz devlete dayar. Anlatabiliyormuyum. Devlet devletliğini bilecek ki vatandaş da vatandaşlığını bilsin.

  • Yorgun vatansever19 Nisan 2024 08:19

    Sayın yazar derya hanım lütfen dikkat: İngiltere örneği veriyorsun dünyanın neresinde terör partisine meşruluk verilmiş. Hala anlamıyorsunuz akp bunları bilerek yapıyor çünkü demokrat görünüp dem partisini kapatmıyor vatana ihanet ediyor bilerek yapıyor ki ülke bölünsün yoksa çıkarlarına dokunsalar anında bir sebep oluşturup demi kapatırlar ama akp için ülke değil kendileri önemli çıkarları önemli. Bunlar ülke partisi değil çıkar partisi rant partisi hepsinin gemileri bilmem neleri var yedikleri ıstakoz ejder meyvesi bizlerin duyamayacakları şeyler hepsi israfa bogulmuş. Şeyhi bırakın asıl tehlike bunlar. Terör diyip partisini kapatmıyor seçime sokuyor birinci çıkarıp ülkeyi yavaş yavaş veriyor. Sizde ancak okurum masada yazı yazın hey gülüm hey. Ülke gidiyor ülke kenarından yavaş yavaş gidiyor. Tıpkı Balkanlar gibi gidiyor. Demirtaşı hapisten çıkardığında ne olacak kahraman yaratmış oluyorsun bilerek yapıyorsunuz. Amacınız bu bop eşbaşkanı oldunuz Rabia oldunuz bir Türk olamadınız. Tek millet tek devlet saçmslığını bırakın Türk milleti diyin Türk devleti diyin . Sayın derya hanım bu bölücülere prim vermeyin bunları yazın

  • ömer D. 18 Nisan 2024 08:22

    22 sene boyunca halkı cahil bırakmak için ellerinden geleni yaptılar. cahilliklere pirim verdiler, sonuç işte bu. halk gerçegi ayırt edemez oldu. bunun tk sebebi akp değilde kimdir. haalbuki 22 senede bir miillet zierveye çıkardı. Atatürk 4 senede bir cumhuriyeti kurdu . akp 22 senede öyle bir savrıldu ki sonunda bakın ülke bölünme eşiğine geldi. artık suriyelileri gönderin afganları gönderin bunlar daha cahil zırcahil ülkeyi aşagı doğru götürüyorlar. gelecek seçimde akp yok olup gidecek zaten.ama 22 senedeki hasar 20 senede düzelmez. dem partisinin bu hale gelmesinde en büyük sebep akp dir. işte size yaptığınız açılım . işte megri megri söylemek. işte pkk lara mahkeme kurup beraat ettirmek

  • kerim tekin17 Nisan 2024 22:57

    bir atasözü var bir köy mü köyü bir mehmet aga mı. burada kötü mehmet aga. lütfen savunmayın. eve et, süt peynir eskisi gibi alamıyoruz. düğün oluyor eskisi gibi çeyrek alamıyoruz. eskisi gibi lokantaya gidemiyoruz. inanın tüm memurlar işçiler emekliler olarak fakirleştik. alım gücümüz düştü. sebebi bunlar diplamasız adamların deneme tahtası olduk. faiz ister sebebp isteer sonuç bunu bilimadamlarına bırakalım. gözlerdeki iışıltıyla enflasyon düşer mi. böyle bir adan bakanlık yaptı. milyonlarca suriyeli afgan geldi bunlar dengeyi bozdu . ev kiraları fırladı sebebp bu gelen milyonlarca insandır. artık bari siz övmeyin rica ediyorum etraftaki kedi köpeği yazsanız daha hayırlı olur. bunları övüp günaha girmeyin.

  • Cemil16 Nisan 2024 21:30

    Elini vicdanına koyan herkes Akp den şikayetçi inanın vatan hainleri bu kadar yapamazdı. Akp başörtüsünü istismar ederek geldi ve millet şimdi kilot giymiyor kilotsuz geziyor. Ar namus yok oldu tek sorun bsşörtğsü değildi.

  • halis demir.16 Nisan 2024 10:15

    akp artık başı ayrı oynayan kıçı ayrı oynayan bir oluşum. parti değil yandan yandan kıvıran bir asena olmuş. 2 kıvır bir geri git. eskiden mehter takımı vardı 2 ileri bir geri yapardı bunlar daha kötü 2 kıvır 1 geri git. Ama ülkeyi ateşe attınız. cemaat dediniz tarikt dediniz nas dediniz ensar muhacir dediniz hepsini batırdınız. siz bu ülkenin beaşına gelmiş dabbetül arzsınız. deccalsınız.

  • Mökkem Dadaş 15 Nisan 2024 21:45

    Bu ülke, iktidar sayesinde, şeyhler, tarikatlar, cemaatler ülkesi oldu, onlarla dolup taştı. Şeyhler, cemaat liderleri, akpnin yanında olunca iyi, güzel çıtınız çıkmıyor, ama başka partinin yanında olunca illegal oluyor he !.. bu nasıl bir değerlendirmedir, anlaşılır gibi değil. O şeyhler ki iktidardan milyonlarca ₺ vakıf yardımları alıyorlar, tvleri, holdingleri var, kabarık miktarda büyük ihaleler alıyorlar, her sahada, iktidarın himayesinde büyük şirketleri var, tüm devlet kadrolarına sızmışlar, siyasetin içindeler, AKP'ye oy toplayıp, onun propagandasını yapıyorlar. Bunları neden görmüyorsunuz. Bu ülke, şeyhler, dervişler , tekke ve vaziyeler ülkesi olmadı, olmayacaktır. Bunu iyi bilin. Selamlar.

  • ali er15 Nisan 2024 12:42

    derya hanım yanlış yazılar yine . karayazı tekman şeyhe (akp)oy verseydi demokrasi olacaktı ama dem partisine verince demokrasi olmuyor mu. kendi kendini yalanlıyorsun. niçin yazmıyorsun dem partisi yasal mıdır legal midir gerçekte. Bu partiler türkiyeyi bölmeye çalışıyorda acaba akp bölmeye çalışmıyor mu. Senelerce fetö cemaatine ne yardımlar yaptılar istedikleri herşeyi verdiler bunu cumhurbaşkanı ağzıyla itiraf etti "ne istediler de vermedik" demedi mi. Ayrıca teröristlerde ne istedilerse verdiler onları sınırda mahkeme kurup beraat ettirmediler mi. üstüne lahmacun ziyafeti çekmediler mi. üstüne şarkı okuyup megri megri demediler mi. dediler. yani demokrasi herkes için olacak ama kanuni olan şeyler için olacak. dem parti pkk ya sırtını yaslamış niçin seçimlere sokuyorsunuz. niçin kapatmıyorsun. hem seçime sokup hem niye kazandı demek çok garip. çöp dağlarına gelince emin ol onlar da eşek değil öyle bir çalışacaklardır ki. erzurumdan daha güzel olacaktır çünkü amaçları kendilerini göstermelerine fırsat vermekti ve bu fırsatı tekrar akp altın tepside sundu. yarın halk memnun olunca ne olacak sanıyorsun 2 misli oy almaları için fırsat sundu akp onlara. Çünkü amacı ülkeyi bölmekti. akp o kadar demokratsa niçin haksız yere onlarca subay ergenekon yalanıyla içeride hani demokratlık. bunların demokratlığı sadece pkk ya destek vermek için. ülkeyi kim bölmeye çalışıyorsa akp onun hizmetinde taserondur. halkımızda saf halkımızda akp ye oy veriyor hey yavrum hey. ırak suriye lübnan mıdır hep yandı bitti kül oldu sırada türkiye var niçin uyanmıyorsunuz. illa başımıza bomba mı yağacak. uyanın bop eş başkanına hesap sorun siz niçin bop eş başkanısınız. niçin israil size şeref madalyası veriyor niçin 1 mart teskeresi geçsin diye kıçınızı yırttınız. niçin niçin niçin. bu işler cenazede 2 satır kuran okumakla cuma namazına gitmekle hallolmaz. devletin dini adalettir. ülke yangın yeri olmuş. naslarla Ensar'la muhacirle TC yi yönetemezsiniz. vatana bilerek bilmeyerek zarara veriyorsunuz. sizde yazar olarak bu çorbada tuzunuz olsun diye yazı yazıyorsunuz. yapmayın. işler planlar çok çok büyük ülke elimizden kayıyor koskoca genelkurmay başkanını terörist diye içeri atan bir ülke gösterin yok. böyle şey olur mu. altına zırhlı Mercedes verdiğiniz savcı şimdi firarda. hasta diye bağışladığınız hapisten çıkardığınız adam şimdi dem patiden belediye başkanı. bunları görmüyor musunuz . ülke gidiyor ülke.

  • Erzurum sahipsiz şehir15 Nisan 2024 11:51

    Şeyh uçmaz müritler uçurur misalini hatırlatmak isterim.Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz Akp'nin sorumsuzca davranması,hırsızlardan hesap sormaması,Lüks şatafat,adam kayırma v.s gibi sorunları kulak ardı ettiler çünkü kendileride hırsız oldukları için yapılan yolsuzluklara ses çıkarmadılar.Adıyaman'da bulunan şeyh milletin dini duygularını istismar eden zavallılar öteye gidemedi kula kul olmak Allahı unutup birilerini kıçını öpüp meted beklemek değildir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.