GÜNDEM Haber Girişi : 07 Mayıs 2017 22:24

Yılmaz Yılmazlar Otomotiv'de MAZDA Bahar Festivali

Yılmaz Yılmazlar Otomotiv'de MAZDA Bahar Festivali
Mazda'nın Türkiye genelinde yenilenen showroomlarında bahar festivali kapsamında yapılan etkinliklerinden biri de Mazda Erzurum Yetkili Bayi Yılmaz Yılmazlar Otomotiv'de gerçekleştirildi.
21 Mayıs tarihine kadar Türkiye genelinde 17 satış bayisinde gerçekleştirilecek olan  oragizasyon İstanbul, Mersin ve Erzurum'da aynı anda eşzamanlı olarak  geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. 29 Nisan'da  - Antalya ve Çorlu'da  Mazda yenilenen showroomlarında baharı karşılıyor sloganıyla   başlatılan organizasyon  07 Mayıs  Pazar günü  görkemli bir kokteyle  Mazda Yılmaz Yılmazlar Otomotiv'de gerçekleştirildi. Mazda Yılmaz Yılmazlar Plazada düzenlenen organizasyona Erzurumlu araç tutkunlarının ilgisi yoğun oldu.





Mazda Yılmaz Yılmazlar Otomotiv Satış Müdürü  Sedat Avcı, "Türkiye'deki tüm bayilerle aynı konseptte gerçekleştirilen bahar festivaline  Erzurum'dan ve çevre illerden katılım yüksek oldu. Müşterilerimizin  düzenlediğimiz etkinliğe  ilgisinin yoğun alması bizi bayii olarak çok mutlu etti ,tüm katılımcılara teşekkür ederiz," dedi. 
Sedat Avcı , hafta sonu Mazda Yılmaz Yılmazlar  Plaza'ya gelen müşterilerimize  benzersiz sürüş keyfine sahip Mazda'nın  tüm otomobilleriyle  test sürüşü yapma  imkanı sağladık. Ayrıca Finans Mazda'nın %0'dan başlayan faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkânları hakkında bilgi verdik, diye devam etti. 
 Çeşitli içecek ve yiyecek ikramlarının yapıldığı kokteylde davetliler güzel melodiler eşliğinde  hoşça vakit geçirip sürpriz hediyeler kazandı.





MAZDA 3 OTOMATİK 
DİZEL GÖZ KAMAŞTIRDI
Mazda 3 otomatik dizel modeli Yılmaz Yılmazlar Otomotiv'de görücüye çıktı.Pazar günü gerçekleştirilen Mazda Bahar Festivalinde Mazda'nın yeni modeli  ilgi odağı oldu. Otomobil tutkunları  Mazda 3 ile test sürüşü yapabilmek için sıraya girdi. Davetliler Mazda 3 otomatik  dizel araçlardan gözlerini alamazken Satış Müdürü Sedat Avcı araç hakkında müşterilere  bilgi verdi.
Mazda'nın Türkiye'de en çok satılan modeli Mazda3, motor seçenekleri arasına 1.5L hacmindeki SKYACTIV-D dizel motoru ekledi. 14,8:1 gibi oldukça düşük bir sıkıştırma oranına sahip Euro VI emisyon seviyesinde ve 105PS gücündeki 1.5L dizel motor, 6 ileri manuel ve otomatik şanzıman seçeneklerine sahip.  Mazda3'ün segmentinde rekabetçi avantajını büyük ölçüde arttırmasını sağlayan 1.5L dizel motorda, değişken türbin geometrisine sahip turboşarj bulunuyor. Motor ayrıca, iki yeni teknolojik özelliği sayesinde daha konforlu ve daha verimli bir performans sunuyor.  Motor gürültüsü ve titreşiminin belirgin biçimde azaltılmasını sağlayan Doğal Ses Yumuşatıcı ile Mazda3 dizel, konforlu bir yolculuk sunuyor. Pistonu bağlantı çubuğuna sabitleyen pin içinde dinamik bir pistondan oluşan bu teknoloji, düşük hızlarda araç içinde duyulan titreşim ve motor vuruntu gürültüsünde önemli ölçüde iyileşme sağlayarak özellikle şehir içi sürüşlerde sessizliği ve konforu arttırıyor.  Motorun hali hazırdaki yüksek yanma verimliliği, piston tepesinde yeni uygulanan basamaklı yapı sayesinde arttırıldı. Basamaklı piston tepesi ile silindir içindeki ısı kayıpları büyük ölçüde önlenerek yanma verimliliği arttırılıyor ve yakıt tüketimi önemli oranda iyileştiriliyor.  
Bu yeni teknolojiler sayesinde SKYACTIV-D 1.5L dizel motorun ortalama yakıt tüketimi manuel vitesli araçlarda 3,8 l/100 km, otomatik vitesli araçlarda ise 4,4 l/100 km seviyesinde gerçekleşiyor. CO2 salınım değerleri ise manuel viteste 99 g/km, otomatik viteste ise 114 g/km.   
Yeni SKYACTIV-D 1.5L dizel motora sahip Mazda 3'te, Mazda'nın gelişmiş ve yenilikçi i-ACTIVSENSE sürücü destek güvenlik teknolojileri de yer alıyor. Bunlara Ön Engel Uyarısı (FOW), Akıllı Şehir İçi Fren Desteği (SCBS), Arka Araç İzleme Sistemi (RVM), Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi (LDW), Uzun Far Kontrol Sistemi (HBC) ve Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi (MRCC) sistemi gibi sistemler de dahil.
Mazda3'ün geniş iç mekanında yer alan sofistike ve sürücü odaklı kokpit, 7 inçlik geniş renkli dokunmatik ekranı ile MZD Connect, HIM kumandası ve Aktif Sürüş Ekranı sayesinde C segmentinin eb gelişmi özelliklerine sahip. 2016 model yılı ile birlikte yolcu koltuğu yükseklik ayarı ve geri görüş kamerasının çeşitli donanım seviyelerinde standart olarak sunulduğu Mazda3'te ayrıca opsiyonel siyah ve beyaz deri döşeme seçenekleri de mevcut,diye konuştu.
Satış Müdürü Avcı Mazda 3 ve tüm Mazda modellerimizi yakından görüp test sürüşü yapmaları için tüm halkımızı  plazamıza bekliyoruz dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.