GENEL Haber Girişi : 31 Ağustos 2018 16:02

YILDIZKENT’TE TAZİYE EVİ

YILDIZKENT’TE TAZİYE EVİ
Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar tarafından yaptırılan Hacı Fahrettin Karataş Taziye Evi hizmete açıldı.

Palandöken

Muhammet Ali Özcanlı

Palandöken Belediyesi Başkanı Bulutlar, Yıldız Camii yanında hizmete açılan taziye eviyle birlikte ilçedeki taziye evi sayısının 30’a ulaştığını belirtti.

Taziye evlerinin büyük bir ihtiyaç olduğunu dile getiren Orhan Bulutlar, “Taziye evleri hakikaten de büyük bir ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Belediye olarak bizler de, işte bu yatırımlar aracılığıyla vatandaşlarımızın kederlerine ortak olmaya çalışıyoruz. Taziye evi inşaatlarımız yine devam ediyor. Önümüzdeki günlerde yeni bir taziye evi de Kazım Yurdalan mahallemizde hizmete açacağız” dedi.

Bulutlar, Hacı Fahrettin Karataş Taziye Evi’nin Yıldızkent sakinleri ve tüm ilçeye hayırlı olması dileklerinde bulunarak törene katılan vatandaşlara cağ kebabı ikram edildi. Müftü Solakzade Mahallesi Muhtarı Mücahit Uçar da mahalleye verilen hizmetlerden dolayı Palandöken Belediyesi Başkanı Orhan Bulutlar’ı plaketle ödüllendirdi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.