GÜNDEM Haber Girişi : 24 Aralık 2017 21:32

Yılbaşı için her şey hazır

Yılbaşı için her şey hazır
Son yıllarda kış turizmine yapılan yatırımla ülkede ve ülke dışında adından söz ettiren Erzurum'da yeni yıla girmek isteyenler, günler öncesinden Palandöken'deki otelleri doldururken kayak pistlerini de şenlendiriyor.
Son yıllarda kış turizmine yapılan yatırımla ülkede ve ülke dışında adından söz ettiren Erzurum'da yeni yıla girmek isteyenler, günler öncesinden  Palandöken'deki otelleri doldururken kayak pistlerini de şenlendiriyor.
Meşalelerin ve havi fişek gösterileriyle yerli ve yabancı misafirlerine unutulmaz bir gece geçirtmek isteyen Palandöken, otelleri ve misafirperver halkı ile birlikte tüm hazırlıklarını tamamladı. 
2018 yılına Palandöken'deki eğlenceli gecede girmek için Erzurum'a gelen yerli ve yabancı turistlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren otel yetkilileri, Palandöken'de yeni yıla girmenin ayrıcalığını yaşamak isteyenler şimdiden otellerimizi doldurdular, kar kalitesi ve pistlerimizin özelliği güzel bir yılbaşı gecesi geçirmenin keyfini çıkaracaklar, düşüncesinde birleşiyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.