Yılan kabuk değiştiriyor!

Bu, bir “Su uyur FETÖ uyumaz” gerçeğinin vücuda bürünmüş haberidir…

Yıllardan buyana, “FETÖ meselesi abartılıyor, operasyonlar çok sert” deyip duran sözde demokratlar, artık başınızı kumdan çıkarın da görün: FETÖ yeniden ayağa kalmak için sincice örgütlenirken suçüstü oldu.

Başta ABD ve kimi AB ülkeleri olmak üzere, Türkiye üzerine alçak hesaplar yapan şer güçlerinin tetikçisi ve taşeronu olan FETÖ, bozguna uğratılan kanlı kalkışmasının rövanşı için yeniden harekete geçti.

İSTİHBARAT TESPİT ETTİ

MİT, emniyet ve askeri istihbarat birimlerinin dikkati ve titiz çalışması sonucu, kanlı terör örgütü FETÖ’nün ülke çapında yeniden yapılanmaya geçtiği saptandı. Bu sağlam bilgi üzerine alarma geçen güvenlik birimleri yurt çapında harekete geçti.

81 İL UYARILDI

İçişleri Bakanlığı 81 il’in valiliklerine gönderdiği bilgilendirme talimatında, 15 Temmuz 2016’da kanlı darbe kalkışmasına girişen bölücü terör örgütü FETÖ’nün, ülke çapında çeşitli isimler altında yeniden hücre ve yapılanma çalışmasına geçtiği belirtilerek, uyanık olunması gerektiği hatırlatıldı.

ŞER GÜÇLER İÇİN FETÖ HALA KULLANIŞLI BİR META!

15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra, ölümcül darbe yiyen kanlı örgüt, başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere, destek aldığı yabancı istihbarat örgütlerinin sağladığı yeni lojistikle Türkiye genelinde dağılma noktasına gelen şer yuvasını yeniden çeşitli adlar altında diriltmeye çalışıyor. Özellikle büyük şehirlerde harekete geçen ve yabancı kişilerin adlarına kayıtlı sosyal hesaplar üstünden harekete geçen örgüt, anında MİT başta olmak üzere Türk istihbarat birimlerinin ağına takıldı.

DEVLET İŞİ ŞANSA BIRAKMIYOR

Kanlı terör örgütünün yeniden dirilip devlet kademelerine sızmasının önüne geçmek için son derece profesyonelce çalışma yürüten istihbarat ve güvenlik birimleri, yalnızca İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa gibi büyükşehirlerde değil, ülke genelinde kapsamlı operasyonlar yapıyor. Cumhuriyet tarihinin en hain ve alçak bir yapılanması olarak kayıtlara geçen FETÖ, kendi içerisindeki bölünmüşlüğü ve yükselen itiraz seslerini gidermek için “bakın örgüt dağılmadı, işte yeniden örgütlendik” demeye çalışıyor.

ERZURUM VE BAZI İLLER TEYAKKUZDA

Bir zamanlar FETÖ’nün “arka bahçemiz” ya da “en iyi karargahımız” diye nitelendirdiği illerden biri olan Erzurum’da ise, ilgili birimler her zaman olduğu gibi sürekli teyakkuz halinde ve terör örgütünün yeni oyunlarına karşı oyun bozucu pozisyonunda… Edinilen bilgiye göre terör örgütünün her yeni hamlesi yakın takip altında olmakla birlikte, örgütün sürekli değiştirdiği haberleşme sistemleri de anında deşifre ediliyor.

ERDOĞAN VE BAHÇELİ OYUNU ÇOK ÖNCEDEN GÖRDÜ

“Su uyur düşman uyumaz” düsturunun, “su uyur FETÖ uyumaz” diye yeniden şekillendiği Türkiye’de, FETÖ’ye karşı verilen amansız mücadelenin Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın meseleyi ciddiye alıp olayı, ülkenin beka meselesi görmesi sayesinde, kimsenin çalışmaları sulandırmasına da izin verilmiyor. Bu mücadelede Erdoğan’a ve hükümete kesintisiz destek veren MHP’nin duruşu da yapılan çalışmalara hayati destek oluyor.

SİNSİ DÜŞMAN PUSUDAN ÇIKIYOR

Bu ciddiyete rağmen ne yazık ki son olayda (AA muhabirinin bakanlara soru sorma biçimi) gösteriyor ki, FETÖ ile mücadelede meselenin asla hafife alınacak bir yanı yoktur. Çünkü hala devletin çeşitli kademelerinde kendisini saklamayı başarmış ama günü ve zamanı geldiğinde kanlı örgüt adına harekete geçmeyi bekleyen kişi yahut da gruplar var.

TÜRKİYE’Yİ İÇ ÇEKİŞMELERLE SAVUNMASIZ DÜŞÜRMEK İSTİYORLAR

Dış güçlerin başlıca hedeflerinden biri şudur: Türkiye’de iç siyaset, ceviz kabuğunu doldurmayacak konularla ve suni gündemlerle meşgul olsun, herkes hangi lider hangi lidere çaktı gibi sorulara cevap ararken biz terör örgütleri ve işbirlikçiler eliyle Türkiye’nin altını oyalım. PKK ve FETÖ bu kirli oyunda hala raf ömürlerini doldurmamış kullanışlı ürün olarak korunmak isteniyor. İşte bu gerçeği ya göremeyen ya da bilerek görmek istemeyen kimi çevreler üstünden Türkiye sürekli dışarıya gammazlanıyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M.Daldal 24 Mayıs 2021 11:01

    GÜNAYDIN