SİYASET Haber Girişi : 26 Mayıs 2015 08:12

Yeni Türkiye, sizin ESERİNİZ OLACAK

Yeni Türkiye, sizin ESERİNİZ OLACAK
Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ala, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Efkan Ala, "Bizim yeni Türkiye hedefimiz var buda sizin desteğinizle olacak." dedi.
Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ala, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Efkan Ala, ''Bizim yeni Türkiye hedefimiz var buda sizin desteğinizle olacak.'' dedi. 
İç İşleri Eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmalarına Uzundere, Olur ve Narman ilçelerinde devam etti.
Ala ilk olarak Uzundere ilçesinde öğretmen evinin açılışını yaptıktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının temel atma törenine katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Ala, sadece kent merkezlerinde değil, ilçelerde de kamu hizmetlerinin modern binalarda yapılması vatandaşın en temel haklarından birisi olduğunu söyledi.
Ala ve beraberindekiler daha sonra ilçedeki spor kompleksinin açılışına katıldı. Ala açılış törenlerinin ardından Karakucak güreşlerinin yapılacağı alana geçti. Ala, buradaki konuşmasında halkın verdiği desteklerle Türkiye'nin daha da büyüyeceğine dikkat çekerek, ''Sizin verdiğiniz destek var ya işte bu Türkiye'nin bu istikrara ihtiyacı var. Biz Türkiye'yi en gelişmiş 10 ülke arasına sokacağız. Bazıları Türkiye'de bizim gerçekleştirdiklerimiz hak ve özgürlük çalışmalarını kendilerine bağlıyormuş. Bunlara gerekli dersi vatandaşlarımı sandıkta verecektir'' dedi.
Ala, daha sonra Olur ilçesine geçti. İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Efkan Ala, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ak Partili aday daha sonra Narman ilçesine geçerek ziyaretlerini sürdürdü. Ala, Demirdağ mahallesinde bir aileye de taziye ziyaretinde bulundu.

TARIKTAROĞLU, 
GENÇLERİN ABİSİ OLDU
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Tarıkdaroğlu'nu ziyaretlerinde gençler yanlız bırakmadı. Gittiği her yerde özellikle Erzurumlu gençler büyük ilgi gösterdi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını kent merkezinde sürdürmeye devam ediyor. Tarıkdaroğlu, Kent meydanındaki Ak Nokta'yı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Ak Partili aday, artık son günlere yaklaşıldığını ve herhangi bir provokasyona gelinmemesi uyarısında bulundu. Genç aday, cadde boyunca yürüyerek vatandaşlarla da sohbet etti
Tarıkdaroğlu, daha sonra Ak Parti il Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Mursi'ye destek yürüyüşüne kayıldı. Gençlerle birlikte Cumhuriyet Caddesinden Havuzbaşı kent meydanına kadar yürüdü. Yürüyüşün ardından Ak Partili aday, ziyaretlerine devam etti. Tarıkdaroğlu, Erzincankapı esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve isteklerini sordu. Buradan giyim fuarına geçen genç aday, esnafı ziyaret ederek sohbet etti.
Ak Partili Tarıkdaroğlu, son olarak Havuzbasi kent meydanında sıcak havayı fırsat bilen Erzurumlu vatandaşlarla sohbet etti. Tarıdkaroğlu, Ak Partinin hizmetlerini anlatarak 7 Haziran'daki seçimde partisi için destek istedi.

FIRAT, HORASAN'DA KONUŞTU: 
''AK PARTİYE KARŞI BİRLEŞTİLER''
Abdurrahim Fırat, Horasan'da konuştu. Ak Partili aday Abdurrahim Fırat, tüm partilerin Ak Parti'ye karşı birleştiğini dile getirerek, ''Ak Parti'nin milletvekili sayısını 330 altında tutmak istiyorlar. Ama halkımızı bunlara gereken cevabı 7 Haziran sandıklarda verecektir.'' dedi. 
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmalarına Horasan'da devam etti. Fırat'a Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Horasan belediye başkanı Abdulkadir Aydın ve Ak Parti Horasan ilçe başkanı ile partililer de eşlik etti. Fırat; Molla Ahmet, Hasan Bey, Yukarı Eğertaş, Kaynarca, Yeşilyurt ve İğdeli mahallelerini ziyaret etti. Abdurrahim Fırat, Molla Ahmet mahallesinde taziye binasının açılışını gerçekleştirdi.
Fırat, yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin ve bazı medya kuruluşlarının Ak Partiye karşı birleştiğini söyledi. Fırat şöyle konuştu: ''Normal şartlarda bir araya gelmeyecek olan partiler ve güçler CHP, MHP, HDP ve İsrail lobisi, sermayesinin desteklediği Cemaat ve medyası, Doğan Medya Gurubu hepsi birleşmiş Ak Parti'nin milletvekili sayısını 330 altında tutmak istiyorlar. Ermeni Diasporası açıklamasında HDP destekleyeceğini söyledi. Bu şer odakları tek hedefi AK Parti ile Yeni ve Güçlü Türkiye'dir. Ama halkımızı bunlara gereken cevabı 7 Haziran sandıklarda verecektir.''
'Türkiye'nin koalisyonla yönetilmesini istiyorlar.' diyen Abdurrahim Fırat, çözüm sürecinin tüm engellemelere rağmen kararlılıkla devam edeceğini ve bu süreçte elinden geldiği kadar yardımcı olacağını ifade etti. Abdurrahim Fırat, ''Türkiye'de hizmet olan halkın refah düzeyini yükselten üç dönem vardır. Demokrat Parti dönemi: 1950-1960, Anavatan Partisi dönemi: 1683-1991, Ak Parti dönemi : 2003'ten bugüne dek gelen. Hizmetlerimiz aynen ve kararlılıkla devam edecektir. Bölgenin bir insanı olarak tüm dertlerinize yardımcı olacağım.''
Araştırmacı Yazar Servet Horasan, kendi yazdığı ve Yeşilyurt köyünün tarihini anlatan 'Iğırbığır köyü' adlı kitabını Fırat'a hediye etti. Horasan ve Fırat, sohbet edip fikir alışverişinde bulundular.
Etiketler : ala efkan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.