EKONOMİ Haber Girişi : 20 Ağustos 2010 22:02

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Futbol Turnuvasında

Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri Futbol Turnuvasında
İzmir'in Balçova İlçe Müftülüğü, yaz Kur'an Kursu düzenlenen camiler arasında futbol turnuvası düzenledi. Turnuvaya ilçedeki 11 camideki öğrenciler 16 takımla katıldı. Balçova Müftüsü Yusuf Çelik, "Kuran kurslarını daha daha verimli ve eğlence hale getirmek için sosyal faaliyetler düzenledik." dedi.

Okulların tatil olmasının hemen ardından 21 Haziran 2010 tarihinde Yaz Kuran Kursları başladı. Yaz kurslarını daha verimli hale getirebilmek için Balçova ilçe müftülüğü, camiler arası halı saha futbol turnuvası düzenledi. Turnuvaya 11 camideki öğrencilerden 16 takım katıldı. Turnuva da Eyüp Sabri Cami ile Dörtyol Mescidi takım finale kaldı. Final maçı sonunda Dörtyol Mescidi, kupayı almaya hak kazandı. Şampiyon olan takıma birincilik kupasını ise Balçova Müftüsü Yusuf Çelik verdi.

Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle öğrencileri bir araya getireceklerini belirten Çelik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Kurslarımızda hem arkadaşlık ortamları sağlanacak hem de aşırı sıcaklar neticesinde bunalan ve yaz tatilinde olan öğrencilerimizin eğitimleri daha verimli hale getiriliyor. Ayrıca geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bu gibi etkinliklerle hem ahlaklı yetişmeleri için hem de zararlı alışkanlıklardan korunmalarını sağlamak için çalışıyoruz." diye konuştu