ERZURUM Haber Girişi : 03 Haziran 2016 11:10

Yargının zirvesi Palandöken'de

Yargının zirvesi Palandöken'de
Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'le görüşen Metin Yandırmaz'a bu ziyaretinde İstinaf (Bölge Adliyeler Başsavcısı Ünal Bingül ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli de eşlik etti.
Paralelle mücadelenin etkin isimleri 
17-25 Aralık yargı darbe girişiminden sonra, Metin Yandırmaz seçildiği HSYK Başkanvekilliği'nde, Ünal Bingül atandığı Bölge Adliyeler Başsavcılığı'nda, Ahmet Çiçekli tayin olduğu Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'nda ve gazetemiz başyazarı Mehmet Şener de kalemiyle FETÖ'ye karşı mücadele veren isimler oldular... İşte  bu isimler dün gazeteniz Palandöken'de bir araya gelip sohbet etti.
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) tarafından düzenlenen "yargıda etik anlayış" konulu bir çalışma toplantısı için beraberinde akademisyenler 
olduğu halde Erzurum'a gelen HSYK eski başkanvekili ve HSYK 3.Daire Başkanı Metin 
Yandırmaz, dün de gazeteniz Palandöken'i ziyaret etti.
Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener'le görüşen Metin Yandırmaz'a bu ziyaretinde İstinaf (Bölge Adliyeler Başsavcısı Ünal Bingül ve Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli de eşlik etti. Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette memleket meseleleri konuşuldu.

Etiketler : ziyaret
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.