GÜNDEM Haber Girişi : 10 Mart 2015 12:28

Yarar'a ilk tepki ERVAK'tan

Yarar'a ilk tepki ERVAK'tan
Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar'ın son günlerde Erzurum'la ilgili açıklamalarını talihsizlik olarak yorumlayan Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ,Yarar'ın kendi işine bakmasını ifade etti.
Kayak Federasyon Başkanı Erol Yarar'ın son günlerde Erzurum'la ilgili açıklamalarını talihsizlik olarak yorumlayan Er-Vak Başkanı Erdal Güzel ,Yarar'ın kendi işine bakmasını ifade ederek, Erzurumluların kendilerine yetecek akıl ve yeteneklerinin olduğunu vurguladı. 
Güzel, Yarar'ın Erzurumluları şikayet etmeğe ve onların tercihlerine karışmağa hakkı olmadığını belirterek, "Yarar'ın Kayak Federasyon Başkanı olması, ona şehir hakkında tasarruf etme yetkisini vermemektedir" dedi.
Güzel, Yarar'ın Kayseri ve Erzurum arasında bir tercih yapmasını önerdi ve federasyon işleri üzerinden Erzurum ve Erzurumlulara göndermelerde bulunmasının şık olmadığını söyledi.
Güzel, Erzurum'un bir takım sıkıntılar içerisinde olduğunu bildiklerini, bu sıkıntılara birde dışarıdan ayar vermek isteyenlerin ihtiras ve çıkarları eklenince, sıkıntılarının biraz daha arttığını ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.