GÜNDEM Haber Girişi : 31 Temmuz 2023 10:12

Yakutiye’ye ‘konteyner mahalle’ ödülü

Yakutiye’ye ‘konteyner mahalle’ ödülü
Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreni Kayseri’de gerçekleştirildi.

Yakutiye Belediyesi'nin Hatay’da hizmete sunduğu “Yakutiye Konteyner Mahallesi” en iyi proje seçilerek ödüle layık görüldü.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Yerel Yönetimler Dergisi tarafından ödüle layık görüldük. Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri” töreni Kayseri’de gerçekleştirildi. Yakutiye Belediyesi olarak Hatay’da hizmete sunduğumuz “Yakutiye Konteyner Mahallesi” projemiz kendi kategorisinde en iyi proje seçilerek ödül takdim edildi. Ödülümüzü şahsıma takdim eden Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mehmet Oğuz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu gurur hepimizin. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyoruz" dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Samet KOC 01 Ağustos 2023 12:46

    Kuresel seytanlarin mulksuzluk ajandasina hizmet ettigi icin olabiirmi bu odul? Normal dedikleri anormal konutlar yerine onda bir fiatina modern kerpic ev projesi yapsin bir tanede.Bakalim bu odulu verenler ne verecekler bu sefer! Onu bu ulkeden bir surerler bir daha geri donemez!

  • Levent Sütçü 01 Ağustos 2023 09:22

    erzurumun muratpaşa mahallesi naip sokak civarı muratpaşa cami civarı deprem geçirmiş hataydan daha virane.şehrin tam orta yerli bu şekilde yıllarca mezbelelikten pislikten geçilmezken sen kalkıp gidip desinlere ta yüzlerce km. uzakta kontenyer kenti kuruyorsun. hiç olmazsa o kontenyer kenti muratpaşa mahallesine kurda buralar balleycilerin yuvası olmaktan kurtulsun başkan. ama bizim basınımız öylemi seni ayakta alkışlar. bizde bir laf vardır sayın başkan "EVİNDE YOK AYRAN AŞI KENDİ GEZİR BÖLÜK BAŞI" ve bir kadim sözümüzde şudur "AYRANI YOK İÇMEYE HATAYA GİDİR GEZMEYE " derler.

  • Erzurumlu Dadaş 31 Temmuz 2023 10:47

    Neden Erzurum'da değil de Kayseri'de yapılıyor bu tören ?.. üstelik Erzurumlu belediye başkanı ödüle layık olmuş. Tabii ki sahipsiz bir şehir.