SPOR Haber Girişi : 11 Şubat 2014 11:02

Yakutiye emin adımlarla

Yakutiye emin adımlarla

Erzurum’u Erkekler Hentbol 1. Ligi’nde temsil eden Erzurum Yakutiye Gençlikspor, evinde Malatya Türkiyemspor’u mağlup ederek, liderliğini son maça taşıdı. 

Erzurum’un Hentbol Ligi’ndeki temsilcisi Yakutiye Gençlikspor, evinde Malatya Türkiyem maçını da kazandı. Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Spor Salonu’nda Malatya Türkiyemspor ile karşı karşıya gelen Erzurum Yakutiye Gençlikspor rakibini 34-31 mağlup etti. Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetiminde Türkiye Yarı Finallerine ve Play-off maçlarına emin adımlarla ilerleyen Yakutiye Gençlikspor, gruptaki son maçını deplasmanda Bingölspor ile oynayacak. Erzurum ekibi müsabakayı kazandığı takdirdi grubu lider olarak bitirmeyi garantileyecek. 

Bu arada Pazar günü Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu’nda oynanan maçı Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile ilçe müdürleri Suat Yılmaz, Köksal Kaçmaz ve Erzurum GHSİM Spor Şube Müdürü Fuat Taşkesenligil de izledi. Tribünlerde yer alan Erzurumlu taraftarlarda maç sonrasında antrenör Ali Erzurumluoğlu ile talebelerini alkışlayarak soyunma odasına uğurladı.