GÜNDEM Haber Girişi : 05 Şubat 2015 18:00

YAKUTİYE BELEDİYESİ'NDEN YUVA ÇOCUKLARINA KAYAK EĞİTİMİ

YAKUTİYE BELEDİYESİ'NDEN YUVA ÇOCUKLARINA KAYAK EĞİTİMİ
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Yuva ve Çocuk Evlerinde barınan 7-13 yaş arası 42 çocuğa kayak malzemesi hediye etti. Çocuklar, Yakutiye Belediyesi kayak imkanlarından yararlanarak kaymayı öğrenecekl
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Yuva ve Çocuk Evlerinde barınan 7-13 yaş arası 42 çocuğa kayak malzemesi hediye etti. Çocuklar, Yakutiye Belediyesi kayak imkanlarından yararlanarak kaymayı öğrenecekler. 
Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesinin 4 yıldır gelenekselleşen kayak kursları, bu yıl çok farklı bir kesime daha kapısını açtı. Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Yuva ve Çocuk Evlerinde barınan 7 - 13 yaş arasındaki 42 çocuk Yakutiye Belediyesinin kurslarında kayak eğitimi alacak. Çocuklar Yakutiye Kayak Kulübünün Palandöken dağında bulunan çadırına getirilerek kayak elbisesi ve kayak malzemelerini aldılar. Hayatlarında ilk defa kayak yapacak olmanın sevincini yaşayan çocuklar Belediye Başkanı Ali Korkut'a sunulan imkandan dolayı teşekkür ettiler. Kayak malzemelerini alan 42 çocuk, kayak pistinde ilk kayak eğitimini de almaya başladılar.
Onların ellerinden tutmalıyız
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Yurt Yuva ve Çocuk Evlerinde barınan 7 - 13 yaş arası 42 çocuğa kayak eğitimi verecek olmalarının farklı bir duygu olduğunu belirtti. Korkut, "Biraz daha fazla ilgi, biraz daha fazla alaka bekleyen çocuklar. Çeşitli zamanlar ziyaret ederek yanlarında olmaya çalışıyoruz. Neden onlara da kayak öğretmeyelim dedik. iyide oldu. Kayak malzemelerini bu çocuklarımıza hediye ettik. Kayak öğrenecekler, diğer çocuklarla kaynaşacaklar. Mutlu olduklarında bizde kendimizi iyi hissedeceğiz. Belki onlara karşı da toplumsal görevimizi bir nebze yapmış olacağız" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.