Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 14:36

Ya katilsiniz ya da sahtekar... Hani siz isteseydiniz dünya yok olurdu!

Ya katilsiniz ya da sahtekar...  Hani siz isteseydiniz dünya yok olurdu!

Hani sizin "uçan evliyalarınızın" bir adımı doksan kilometreydi, hani sizin depreme "..ey deprem dur" diyen evliyalarınız vardı, hani sizin yağmur yağmadığında yağmur yağdıran evliyalarınız vardı, hani sizin sel bastığında şeyhinin evini selden koruyan evliyalarınız vardı!

İnanın ki Allah topunuzun belasını verecektir.

Çünkü sizler asırlar boyunca bu ümmeti kandırdınız( gerçi bu ümmet de kandırılmak için acayip şekilde teşne olmuştu ya), her bir adımınız doksan kilometreydi, istediğinizde depremleri durduruyor, sel felaketlerine mani oluyordunuz.

Yahu... işte tüm dünyanın gözü önünde Siyonistler, Kudüs'te Müslümanları katlediyor.

Nerede kaldı sizin o peygamberlerde dahi olmayan olağanüstü güçleriniz!

İnanın ki Allah topunuzun belasını verecek.

Çünkü sahtekarsınız, çünkü eyyamcısınız, çünkü siz Müslüman bile değilsiniz.

Mercimek tarlasında keramet gösteren ey püsküllü Allah düşmanı... Nerdesin? Uyan da bak; göreceksin ki Kudüs'te Müslümanlar boğazları kesilerek katlediliyor. Ağızlarına tükürüklerini doldurduğun o meczup müritlerine söyle de, şu İslam düşmanlarına karşı hücum etsin!

Allah adına Müslümanları kandırdınız, din ve Resul üzerinden Karum'dan çok Karum oldunuz.

Cehennemle korkuttunuz,İblis'le iş tuttunuz!

Halbuki en şedit şeytan sizsiniz, en büyük günah sizde vücut buluyor.

Sizden ala şeytan, sizden ekber günah var mı ki, yıllar yılı Müslümanları ateş çukurlarına doldurup durdunuz? Kudüs'te Müslümanlar boğazlanıyor, hani siz isteseydiniz Allah sizin için tüm cihanı yok ederdi! Böyle diyordunuz, o meczup müritlerinize... Hiç olmazsa bir kereye mahsus isteyin de Allah şu Siyonistleri helak etsin...

Ne oldu?

Piliniz mi bitti, yoksa sahtekar olduğunuz mu açık edildi?

Adam diyor ki, "Hoca, etrafı yakıp yıkan depreme bir nazar etti ve dedi ki, 'ey deprem artık dur'

Deprem anında durdu ve deprem hocaya dedi ki, "Allah bana dur dedi. Çünkü Allah senin hatırını tüm hatırların üstünde tutuyor!"

İşte bu Allahsız ve kitapsız adama sesleniyorum: Kudüs'te, Filistin'de onlarca Müslüman katlediliyor. Madem Allah katında bu kadar hatrın var. Ne olur Allah rızası için bu hatırını bir defa da Müslümanlar için kullan!

Ey din düşmanı alçak, ey Müslümanın şeytandan bile büyük düşmanı...

Biliyorum utanmazsın, biliyorum nedamet duymazsın, biliyorum her yeni yalanınla yeni milyonları kandırırsın, biliyorum Allah hiç bir zaman seninle değil, biliyorum İndallahta Allah'ın Resulü yakana yapışacak, biliyorum sahtekarsın...

Görüyorum ki günümüzde Allah adına düşmanlık öyle bir seviyeye gelmiş ki, baksana her bir adımında 90 kilometre uçan evliyalar bile sana tabi... Artık kim tutar seni...

Değil mi ki... Dizinin dibinde oturup ve ağzından çıkan salyaları yutmaya hazır emrine amade bakanlar, vekiller, bürokratlar, işadamları, askerler, yargı mensupları var.

Müslümanlar Filistin'de zelil durumda, Müslümanlar Kudüs'te artık toplu katliama uğruyor. Ey ağzı salyalı Allah düşmanı hiç olmazsa ömrü hayatında bir defa aynaya bak...

Asırlardır bin bir tane hatim okuduğu halde bir defa bile Allah bu kitapta bize ne diyor diye bakmayan ey saf Müslüman artık uyan, uyan da din adına sana bu kazıkları çakan müşrikleri gör...

Ey Müslüman, seni temin ederim ki senin senden büyük düşmanın yok.

Kimi uçuyor, kimi kaçıyor, kimi peygamberle çelik çomak oynuyor, kimi depremi durduruyor, kimi de sel'i ve çığ'ı!

Beri tarafta ise...

İslam coğrafyası yangın yeri, her taraf tufan gibi...

Peki nerede bu evliyalar?

Eğer o evliyalar Müslüman düşmanı değilseler niye depremi durdurdukları gibi Müslüman katili Siyonitleri durdurmuyorlar?

Her bir adımı doksan kilometre olan evliyalarımız olacağına her bir sözü kurşundan daha keskin bir müminimiz olsaydı.

Tarlalarında bakanlara ve yüksek rütbeli bürokratlara mercimek yolduran evliyalar; niye Müslümanlar Filistin'de böyle boğazlanırken sizler İstanbul'un boğazındaki tahtlarınızda saltanat sürüyorsunuz?

Hadi söyleyin, Allah mı böyle diliyor yoksa siz mi Allah adına uyduruyorsunuz?

Ne hazin, ne korkunç bir gerçek:

Filistin'de katledilen Müslümanlar, filanca efendinin tarlasındaki mercimek kadar bile kıymetli değil.

Çünkü o mercimeklerin ardında bakan ve bürokratlar var.

Filistinli Müslümanlar ise, sırf her bir adımı doksan kilometre olan evliyalara sahip olmadığı için şehit ediliyor.

Öyle mi?

Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.