Haber Girişi : 29 Eylül 2016 10:05

Vefasızlık...

Vefasızlık...
Vefasızlık,yanlış insana yapılan yatırımın karşılığıdır. 
Her insan bir işçidir; Kimi para kazanmak için çalışır, kimi insan kazanmak için. Para kazanmak için çalışan kişi maaşını alamadığında ne hissederse, insan kazanmak için çalışan kişi, bir selam alamadığında aynısını hisseder. Çünkü o selam, o insanın emeğinin karşılığıdır. Vefasızlık, insanın canını acıtır ve bu dünyada karşılaşabileceği en kötü şeylerdendir.
Kendinize şu soruyu sormaktan korkmayın; Sevdiklerinizle iletişiminiz banka,müşteri iletişimini hatırlatıyor mu? 
Faizinden ya da hizmetinden memnun kalmadığınız bankadaki hesabınızı kapatmak çok çetrefilli değildir. Ancak aldım,verdim kurgulu yakınlık kurduğunuz zamirlerle hesabınızı kapatmak, karmaşık denklemlerden dolayı hırpalayıcı olacaktır. O yüzden kişiler üzerinde hesap açmamak en doğrusudur. 
Vefasızlıkla, insan kendine yetip yetmediğini test eder. Beklenti doğurganlığı yaptığınız kişilerin ilgisizliği sizi yoruyorsa, bu, o kişilerin ayıbını değil, sizdeki özgüven eksikliğini gösterir. 
Sürüncemeli bir mevduatın ortasındaysanız, sizin hesabınız zaten feshedilmiş demektir ki her halükarda çırpınmak manasızdır.
Yaşadığımız olayların, edindiğimiz bilgilerin, yüreğimize doldurduğumuz hislerimizin, üç günlük bir tatil hikayesinin, söyleninlen sözlerin, havalimanı çıkışında içilen sigaranın, sıcak bir tebessümle selam verdiklerimizin, sevdiklerimizin, sevemediklerimizin, bir hilkat garibesi haline bürünmesidir vefasızlık aslında.
Onlar en uzak diyarların en şanlı kraliçeleri misali, kendi saraylarında sağa sola edebiyat parçalarken, siz olmayan kurbağaların olmayan prensleri misali bir köşede sessiz sedasız kaybolursunuz. Ne yazık ki her şey masallarda ki gibi olmuyor. 
"Hayat işte böyle" cümlesi belki de o an size unutamayacağınız kadar anlamlı gelir. İnsanın o kişiyle geçirdiği güzel vakitleri nasıl bir anda silebildiğini kafanın almaması durumudur vefasızlığa uğramak.
İnsanların ne geliş nede gidişleri sizi üzmesin, yeryüzünün, henüz tanışmadığınız renkli ve güzel insanlarla dolu olduğunu görün, eskicilikte ısrar edip de küflenmeyin.
Aslında insan ne yaparsa kendisi yapar. Ufacık bir ilgiyi aşk, iki kelime edeni kendine dost sanır.
Unutmayın; Kadim kalpliler, sizin çağrınızı ya da talebinizi beklemeden yanınızda bitiveren kardelenlerdir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.