GENEL Haber Girişi : 01 Kasım 2018 12:40

Vali Azizoğlu’ndan Başkan Korkut'a veda ziyareti

Vali Azizoğlu’ndan Başkan Korkut'a veda ziyareti
Erzurum Valiliği görevi sona eren Seyfettin Azizoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut'a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Başkan Korkut, Vali Seyfettin Azizoğlu'na Erzurum sembolü Çifte Minareli Medrese maketini hediye etti. 
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, ziyarette Belediye Başkanı Ali Korkut ile uyumlu bir çalışma yaptıklarını, Başkan Korkut'un ufku açık, doğru projeleri yürüten bir anlayışa sahip olduğunun altını çizdi. 
Vali Azizoğlu, "Ali Korkut'u görev sürem içerisinde yakından izledim. Başkanımız doğru işler yapan bir anlayışa sahip. Üç Kümbetler, şehre kazandırılacak en güzel eserdir. Görev sürem içerisinde destek olmaya, katkı vermeye çalıştım. Erzurum hizmeti hak eden bir şehir, bizde bir dönemi Erzurum gibi güzel bir şehirde geçirdik. Şimdi veda zamanı" dedi. 
Başkan Ali Korkut, Vali Seyfettin Azizoğlu'nu çalışmaları, gayretiyle hatırlayacaklarını belirterek "Valimiz ile doğru noktada ve uyum içerisinde çalışma imkanımız oldu. Kendisiyle çalışmaktan her zaman mutluluk duyduk. Şehrimizden ayrılıyor olmasına elbette üzüldük. Kendisine ve ailesine mutlu, sağlıklı bir yaşam ve başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. (İHA)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.