EKONOMİ Haber Girişi : 09 Ekim 2009 01:32

Ünye Müftülüğünden Program

Ünye Müftülüğünden Program

01?07 Ekim tarihleri arasında kutlanan camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle Ünye Müftülüğü ve Ünye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından ortaklaşa bir program düzenlendi. Halil Efendi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa ilgi oldukça yoğundu.

 
Ünye Müftülüğü ve Ünye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen programa Ünye Kaymakamı Osman Günaydın Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu başta olmak üzere daire amirleri siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile din görevlileri ve davetliler katıldı. Program saygı duruşu istiklal marşı ve kuranı kerim okunmasıyla başladı.

 Programın açılış konuşmasını Ünye Müftüsü Mustafa Bilgiç yaptı.

Bilgiçin ardından Ünye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Tamer Uysal konuştu.

 Uysalın ardından sırasıyla Ünye İmam Hatip Lisesi Müdürü Salih Aydın, İmam Hatip Lisesi Emekli Öğretmeni İshak Sözen, Diyanet sen Ünye Temsilcisi Veysel Kartal, Türk Diyanet Vakıf Sen Ünye Temsilcisi Veysel Kılıçarslan, Ünye Din Görevlileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Şimşek ve İşadamları Adına Yaşar Sezgül birer konuşma yaptılar.

 

Konuşmaların ardından Karşıyaka Mahallesi İmam Hatibi Adem Kuşçu ve Döşemedibi Mahallesi İmam Hatibi Süleyman Şemsek çift ezan okudular.

Ezanın ardından imam hatiplerin hazırladığı bir parodi sunuldu.Programda daha sonra İl Genel Meclis Üyesi Fahri Şahin söz aldı.Şahinin ardından Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu  bir konuşma yaptı.. Programda son konuşmayı Ünye Kaymakamı Osman Günaydın yaptı.Programın sonunda ünye merkez kız ve erkek kuran kursuna maddi destekte bulunan işadamlarına protokol üyeleri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.