ASAYİŞ Haber Girişi : 06 Ekim 2023 09:42

Üniversite kampüsünde feci kaza

Üniversite kampüsünde feci kaza
Hukuk öğrencisi feci kazada ağır yaralandı.

Atatürk Üniversitesi kampüsü içinde meydana gelen kazada 19 yaşındaki Hukuk Fakültesi öğrencisi B.T. ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında Hukuk Fakültesi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan B.T.’ye, K.B. (20) yönetimindeki 34 BNC 201 plakalı otomobil çarptı.

Polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde ağır yaralanan Hukuk Fakültesi Öğrencisi B.T., sağlık ekiplerince Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın ardından panik atak krizi geçirdiği belirtilen sürücü K.B. ise Erzurum Şehir Hastanesine götürüldü.

Polis, olay ile ilgili inceleme ve soruşturmasını devam ettiriyor.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • alihan önder 07 Ekim 2023 19:44

    yaralılara geçmiş olsun dileklerimle bu son olur inşallah. Yorumlardan anlaşıldığı üzre trafik lambası sorun ve sayın BBB mehmet sekmen bey bunu rahatlıkla yapar. trafik ışığı koyun eziyet bitsin yaya ve araç duracağı yeri bilir. kaza da olmaz. aslında bunu seneler önce yapması lazımdı üniversitenin. İlçelerde bile var. koskoca üniversitede mutlaka olmalı. Can güvenliği herseyden önemlidir. sonra egitim gelir. Sayın rektör bey zaten ileri görüşlüdür yapar.

  • Aksakal a. 07 Ekim 2023 17:32

    Öğrenciye geçmiş olsun inşallah önemli şey yoktur ve trafik için önlem alınır. Öğrenciler hepimiz için emanettir bu anlayışla daha dikkatli olunmadı lazım. Şuda bir gerçek üniversiteye giriş 6 şerit ama çıkış 1 şerit Buda trafiğin tıkanmasına sürücülerin stres olmasına sebep oluyor kampüsteki okulun giriş ve çıkışı ayrı bir yerden verilse trafik olmaz özellikle saat 5 de aşırı bir tıkanma var yönetim bunları niye görmüyor anlamak mümkün değil illa birilerinin yaralanması veya kaza olması mı lazım. Eski rektör yaşar bey girişi 6 şeritli yapmıştı. Erol bey kartal kapıyı yapmıştı şimdi yapılan sadece yola atlatma yapmak ve trafiği tıkayıp insanları strese sokmak sonuçta hergün kaza. İlla çimlere mi cumhurbaşkanına mı yazmak lazım vatandaşın hayatını kolaylaştırın trafiği düzene sokun insanlar işine gücüne rahatça baksın evime kazasız belasız ulaşsın. Yola zincir atmak yolu kapatmak çağdışı şeyler cumhuriyet tarihinde görülmemiş şeyler.

  • ömer dadaş 06 Ekim 2023 13:54

    Yaralı öğrenciye çok geçmiş olsun. yabancı araçların kampüste dolaşmasına mütevellit bu kazalar oluyor. odtü itü gibi üniversitelerde araç göremezsiniz. % sene önce istanbul üniversitesine gittim kimlik almadan yaya içeri bırakmadılar. üniversite böyle olur. anaokuluna bile bahçesine yabancı araçla girilmezken üniversitede bu sekil olması inanaılır gibi değil çok çok kötü.

  • Ali er 06 Ekim 2023 13:14

    Üniversite daha yeni açıldı ilk günden bir can gitti. Ailesinin başı sağolsun. Üniversite kampüsü artık yabancı araçlara kapatılmalıdır. Yaya olarak giren girebilir yabancı aracın ne işi var üniversitede. Böyle şey görülmemiştir dünyada . Ayıp eski rektörler zamanında kimse ayak basamazdı şimdi yol veren geçen hanına dingonun afedersiniz dingonun ahırına dönmüş. Yaya olarak yürümek bile zor karşıya geçeceğim bir araç atlatma önünde yavaşlıyor birisi yavaşlamadan geçiyor kimin ne yapacağı belli değil ve bu çok çok tehlikeli ben bereden bileceğim yavaşlayacak mu hızlanacak mi kim vurduysa gidersiniz yek bir kural işaret levha ışıkveya görevli yok. Saldım çayıra mevlam kayıra üniversitesi olmuş.

  • Halis demir 06 Ekim 2023 11:53

    Atatürk üniversitesinde artık araba kullanmak tam bir facia yola konulan atlatmalar kazalara sebep oluyor ben yavaşladım arkamdaki araç geldi vurdu bana niçin yavaşlıyorsun dedi. Defalarca dilekçe yazdım valiliğe şikayette bulundum ama demek ki üniversite yönetimi valiyi takmıyorlar. Bu kazaların tek sebebi bir trafik lambasının olmayışıdır. Acilen trafik lambası konuşmalı çünkü burası kampüs değil artık otoyol gibi trafiği olan bir yerdir. Şehir testinden daha kalabalıktır. Daha öğrenciler ölmeden acilen bir çare bulun yoksa çok genç evladımızın canı yanacaktır. Sabah trafiğini bir görseniz cumhuriyet caddesinden kalabalık oluyor. Ben buradan validen rica ediyorum canımız tehlikede imdat imdat diyorum. Bizi bu atlatma cinayetletinden kurtarın. Trafik lambası trafik lambası trafik lambası istiyoruz ölmek istemiyoruz