SPOR Haber Girişi : 04 Ekim 2022 09:52

Uğur Bayarslan: Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı

Uğur Bayarslan: Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı
Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Erzurumspor FK sahasında Altaş Denizlispor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından iki takım teknik direktörü düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Uğur Bayarslan, Altaş Denizlispor maçının ardından yaptığı açıklamada, “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Erzurumspor FK evinde karşılaştığı Altaş Denizlispor’u 1-0 mağlup etti.

Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor FK Teknik Sorumlusu Uğur Bayarslan, “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. İki takımda son sıralardan çıkmaya çalışıyor, onların da bizim de 3 puana ihtiyacımız vardı. Biz kendi sahamızda, seyircimiz önünde galibiyet almak istiyorduk oda 45+4. dakikada korner vuruşta Samuel’in kafa vuruşuyla golü bulduk. Karşımızda tecrübeli bir ekip var, geçen yıl ikinci yarı yaptıkları çıkışla bir iki hafta daha olsaydı play-off’u garantileyeceklerdi. Son sıraları iyi oynayan bir ekip. Biz ikinci yarıya iyi başlayamadık, skoru korumak için oynadık. Maçı galibiyetle bitirdiğimiz için mutluyuz. Tabi kötü oynayarak da zaman zaman maçı kazanmak iyi oluyor. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum, Denizlispor’u da tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

MESUT BAKKAL: EKSİK OYNAMALARINA RAĞMEN MÜCADELELERİNDEN DOLAYI OYUNCULARIMI KUTLUYORUM

Spor Toto 1. Lig'in 7. haftasında Erzurumspor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maça eksik başladıklarını ve buna rağmen mücadele ettiklerini ifade eden Bakkal, “Uzun bir süre eksik oynadığımız oyunda yakaladığımız bir iki pozisyon var. Gol olsaydı iyi olacaktı. Oyuna eksik başladık, 10 kişi olarak başladık. Ardından bir kırmızı kart daha geldi. Pozisyon vermedik ikinci yarıda, oyuncularımı kutluyorum. İyi direndiler. Uzun süre eksik oynadığımız bir maç oldu. Oyuncularımı eksik olmasına rağmen kutluyorum mücadelelerinden dolayı, Erzurumspor’a da başarılar diliyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Levent Sütçü 05 Ekim 2022 13:54

    Sayın Bayaslan Laliga da oynayan bir takıma karşı 9 kişi ile oynasa bile ancak bu kadar mücadele edilebilinirdi. Yenmemiz bile bir mucizedir ve büyük bir başarıdır bence. Sayın Bayaslan ; gerçektende bir erzurumlu olarak sizin arka planınızda takımı maça hazırlayan antrenör muzaffer bilazeri başarılarından dolayı tebrik ediyorum. O ki erzurum gibi bir vilayete kendisini kurtarıcı; son can simidi;alternatifsiz olarak lanse edip kabullendirmiş erzurum kentine ayıp olmasın diye bende artık kanmış gibi yapayım .