SPOR Haber Girişi : 21 Ocak 2014 18:54

Türk Telekomspor atletizme yenlikler getirdi

Türk Telekomspor atletizme yenlikler getirdi

Erzurum Türk Telekomspor Atletizm Takımı yeni bir hamle başlattı. Türkiye’nin atletizmdeki iddialı kulüplerinden biri olan ve yıllarca Türk atletizmi ile Erzurum’un lokomotifi olan Telekomspor, yeni şampiyonlar yetiştirmek için kolları sıvadı. Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim, Erzurum’un Türk atletizminde her zaman söz sahibi olan bir il olduğunu ve bu özelliğini bundan sonra da sürdüreceğine inandığını söyledi. Erzurum Türk Telekomspor olarak, Antrenör Nihat Bayburt ile federasyonun antrenörleri olan Burcu Varlı ve Ikram Zouglali nezaretinde Erzurum’dan başarılı atletlerin yetişeceğini belirten Sevim, “Bizde Erzurum Telekomspor olarak, mevcut sporcularımıza elimizden gelen desteği verip, onların ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmelerini sağlayacağız” dedi. 
GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZ CİDDİ BİR CİRO AYIRIYOR
Türk Telekom’un dünyanın en büyük şirketlerinden biri olarak spora ve sosyal projelere ciddi bir ciro ayırdığına işaret eden Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü ve Telekomspor Kulübü Başkanı Timur Sevim, “Genel Müdürlüğüme bağlı bir çok spor kulübü mevcut, bölgemizde de 5-6 tane Telekomspor var. Erzurum Telekomspor’da bölgemizin en faal spor kulüplerinden biri. Kulübümüz adına koşan atletlerimizden çok umutluyuz. Türk Telekom bünyesinde spor yapan bir çok sporcu, profesyonel olarak spor yapma şansı yakaladılar” diye konuştu.
TÜRK TELEEKOM BAYRAĞINI EN YÜKSEĞE TAŞIYIN
Sevim, Telekomspor bayan ve erkek atletlerine Türk Telekom’un bayrağını en yükseğe taşımalarını istedi. Sevim, “Sizler bayrağımızı en yükseğe taşıdığınızda, bizlerde Türk Telekom olarak sizlerin arkasında olacağız” dedi. 2 Şubatta Erzurum’da yapılacak olan Kulüplerarası Atletizm 1. Kademe Kros Yarışları öncesinde sporculara başarı dileğinde bulunan Sevim, kendilerinden şampiyonluk beklediğini söyledi.
Türk Telekom Doğu-1 Bölge Müdürü Timur Sevim’in atletlerle yaptığı toplantıya Asbaşkan Sakıp Kılıç ile yöneticiler Zeki Çiftçi, Battal Alpkılıç, Yusuf Köseoğlu ve Mehmet Çıtıraz da katıldı.