ERZURUM Haber Girişi : 21 Temmuz 2016 12:01

Türk Kızılayı vatan nöbetinde

Türk Kızılayı vatan nöbetinde
Türkiye'nin 81 ilinde, olduğu gibi da Fetullahçı hain darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşları, Türk Kızılayı Erzurum'da da yalnız bırakmadı.
Darbe girişimi sonrasında milli iradeye sahip çıkmak için 15 Temmuz gecesinden bu yana Erzurum'da meydanları dolduran vatandaşlara, Türk Kızılayı Erzurum Şubesi  ikramlarıyla destek olmayı sürdürüyor. 
Türk Kızılayı Erzurum Şubesi , kent meydanı'nda darbe girişimcilerine karşı demokrasi nöbeti tutan Erzurumlulara çay, su, meyve suyu ve kek  dağıtıyor. Milletini meydanlarda yalnız bırakmayan  Kızılay Erzurum Şubesi  4 günde  onbinlerce  vatandaşa ikramlarda bulundu.Türk Kızılayı Erzurum  Şube Başkan Hüseyin Bozhalil "Milletimiz nerede olursa Kızılay da orada olur. Türk Kızılayı olarak  kuruluşumuzdan bu güne  milletimizin emrindeyiz iyi günde, kötü günde milletimizin  yanında olduk.  Demokrasi nöbetine gelen vatandaşlarımızın yanında olmak için biz de buradayız. Milli irade nöbeti devam ettiği sürece halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz" Bu alçakça  girişimi büyük bir nefretle kınıyoruz" dedi.
RAMAZAN KARATAŞ

Etiketler : kızılay
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.