ERZURUM Haber Girişi : 23 Kasım 2015 07:19

TÜGVA, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı'nı Erzurum gerçekleştirdi

TÜGVA, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı'nı Erzurum gerçekleştirdi
Türkiye Gençlik Vakfı, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı'nı 21-22 Kasım tarihleri arasında Erzurum'da yaptı.
Türkiye Gençlik Vakfı, Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı'nı 21-22 Kasım tarihleri arasında Erzurum'da yaptı. 
Geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş bir gençlik meydana getirmek hedefiyle kurulan Türkiye Gençlik Vakfı, Bölge Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Kampı'nı Erzurum'da gerçekleştirdi.
Hafta sonu Hizmetiçi Eğitim Entitüsü'nde başlayan kamp programının açılış konuşmasını TÜGVA Vakfı Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğü Sorumlusu Suat Kır yaptı ve kamp programıyla ilgili bilgiler verildi.
Bilgilendirme sunumunun ardından Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, bölgedeki illerin üniversite yüksek öğrenim koordinatörleriyle 'Var oluş sebebimiz' adlı söyleşi programını gerçekleştirdi.Ramazan Aydoğdu, teşkilatçılık usül ve esaslarıyla ilgili bilgiler verirken, Siyaset Bilimci Selim Cerrah; teşkilat hastalıkları ve tedavi yöntemleri, İslami hareketin geçmişi ve Dünyaya olan katkılarını gençler için anlattı.
Günün sonunda Erzurumlu halk ozanları Sıtkı Eminoğlu ve Mevlüt Mertoğlu'nun yaptıkları mini konser, TÜGVA'lı öğrencilerin beğenisi topladı. Kamp programının ikinci günü, çeşitli eğitim ve seminer programlarıyla devam etti.
Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkanı İsmail Emanet," Bugün Yüksek Öğrenim Koordinatörlüğümüzün Kampı'nı gerçekleştirmek için Erzurum'da bulunuyoruz. Yüksek öğrenim bizim için önemli bir alan. İnşallah tüm üniversitelerde teşkilatlanmayı planlıyoruz.' şeklinde konuştu.

Etiketler : genç
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.