ERZURUM Haber Girişi : 14 Kasım 2016 08:50

Toyota Plaza İkbal Eski dostlarını UNUTMUYOR

Toyota Plaza İkbal Eski dostlarını  UNUTMUYOR
Toyota 2007 yılı ve öncesi seçili Corolla ve Yaris modelleri için avantajlarla dolu büyük bir servis ve bakım programı düzenledi...
Erzurum'da hizmet veren Toyota Plaza İkbal, 2007 yılı ve öncesi seçili Corolla ve Yarismodelleri için yıl sonuna kadar sürecek çok geniş kapsamlı servis ve bakım günleri düzenliyor. "Eski Dostlar" programından yararlanacakCorolla ve Yaris sahiplerini avantajlı menüler ve cazip fiyatlı yedek parçalarbekliyor. Corolla ve Yaris kullanıcıları Toyota Plaza İkbal'in bu programındaki büyük avantajlardan ve fırsatlardan yararlanacaklar. Bunlar arasında; Motor Yağı değişim menüsü 94 TL'den, ön fren balatasının da dahil olduğu cazip fiyatlı orijinal yedek parça menüsü ise 96 TL'den başlayan fiyatlarla sunulacak. 
Toyota Plaza İkbal'e gelenler avantajlı menüler ve cazip fiyatlı yedek parçaların yanında ücretsiz check-up'tan da yararlanacaklar.
Toyota, ayrıca 2007 yılı ve öncesi tüm modellerini de "Eski Dostlar Programı" kapsamında "Toyota Forever Kart Diamond" statüsüne de yükseltti. Sektörün en kapsamlı sadakat programı olan Forever Kart ile Toyota Plaza İkbal'e gelenler yüzde 20 yedek parça, yüzde 30 işçilik indiriminden yararlanacaklar ve yüzde 5 oranında BP'den akaryakıt hediyesi kazanacaklar. Diamond Kart statüsüne yükselen Forever Kart sahipleri ayrıca ücretsiz olarak 1 yıllık Medline acil sağlık hizmetleri üyeliklerini de başlatmış olacaklar.

Etiketler : toyota
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.