GÜNCEL Haber Girişi : 24 Ocak 2016 20:55

Tivoli dizel 4x4 Erzurum'da

Tivoli  dizel 4x4  Erzurum'da
ERZURUM Ssangyong YMY Otomotiv Şahsuvaroğlu güvencesiyle Yeni Tivoli ile test sürüşlerinin birini daha gerçekleştirdi.
Ssangyong YMY Otomotiv Erzurum'da müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. Her ay müşterileriyle kahvaltıda buluşan SsangYong Şahsuvaroğlu yeni yılın ilk etkinliğini gerçekleştirdi.

Ramazan KARATAŞ

Geçtimiz hafta sonu  YMY Ssangyong Erzurum  Plaza'da gerçekleştirilen kahvaltı ve test sürüşü aktivitesine  Erzurumlu otomobil severlerin ilgisi yoğun oldu.
Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz ve bunu bir gelenek haline getirdiğimiz etkinliğimizde  müşterilerimizle kahvaltıda buluşarak araçlarımız hakkında bilgi veriyor ve müşterilerimizin araçlarımızı daha yakından görmelerine imkan sağlıyoruz diyen Satış Müdürü Bilal Alper bu etkinlerimize vatandaşların ilgisinin yoğun olması yetkili bayi olarak bizi çok memnun etti.Satış Müdürü Alper; 
uzun zamandır büyük bir merakla beklenen SsangYong  4x4 Tivoli dizel motor seçeneğiyle Erzurum'da  satışa sunuldu.
Bilindiği üzere SsangYong Tivoli modeli ülkemizde bulunan bayilerle aynı anda Erzurum'da YMY Otomotiv'de  ilk olarak benzinli motor seçeneğiyle satışa sunulmuştu. Manuel ve otomatik şanzıman seçenekleriyle birlikte satışa sunulan model şimdi de 1.6 litre hacmindeki dizel motor seçeneğiyle görücüye çıktı,dedi.
Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Şahsuvaroğlu güvencesiyle  Yeni Tivoli ile test sürüşlerinin birini daha gerçekleştirdi. Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli SsangYong'un crossover segmentinde konumlandırdığı yeni modeli Tivoli Erzurum'da test sürüşü için müşterileriyle buluştu.
Haftasonu gerçekleştirilen 2016 yılının ilk  test sürüşüne Erzurum ve çevre illerden araç tutkunlarının  katılımı yoğun oldu.
Erzurum  Ssangyong Plazaya gelen müşteriler  test sürü keyfini yaşarken aileleri de keyifli bir kahvaltı yaparak   eğlendiler. 
Erzurum Ssangyong  YMY Otomotiv Satış Müdürü  Bilal Alper   Tivoli modelli aracın Türkiye şartlarına uygun bir otomobil olduğunu belirterek, aracımız Türkye'de  olduğu gibi Erzurumdada yoğun talep aldı.
Türkiye distribütörlüğünü Şahsuvaroğlu Dış Ticaret'in yürüttüğü 4x4 uzmanı Güney Koreli 
SsangYong'un 1.6 litre benzinli motor seçeneğiyle İlk bakışkta SUV DNA'sı taşıyan karakteristik çizgileri ile göze çarpan Tivoli B7 segmentindeki rakiplerine göre oldukça geniş iç hacmi ile beğeni topladı. Yeni modelde lüks ve konforu öne çıkaran bir çok detayında mecvut olduğu ilk aşamada yedi farklı paket versiyonu ile satışa sunulan ,Tivoli, geri görüş kamerası akıllı telefonunuzu araçtaki 7 inç büyüklüğündeki ekrana entegre edebilmenizi sağlayan akıllı ekran özelliği ve markanın olmazsa olmazlarından maksimum güvenlik ilkesini destekleyen 7 hava yastığı oldukça takdir görecek özelliklerden oluşuyor.
Tivoli sahip olduğu tüm özellikler ve bu özelliklerin bileşiminden oluşan detaylar ile iç pazarda kendine hatrı sayılır bir yer edindi. 
1.6 litre motor hacmine sahip Tivoli, ergonomik koltuk tasarımı ve farklılaştırılmış ürün felsefesine dayalı en iyi duygusal kalitesi ile Ssangyong'un amiral modellerinin ayak izlerini takip ediyor.
Benzinli modelinde olduğu gibi Tivoli, dizel motor seçeneğinde de hem manuel hem de otomatik olarak satın alınabiliyor.
SsangYong Tivoli 1.6 dizel modeli Limited, Platinum ve Special Edition olmak üzere 3 farklı donanım paketiyle karşımıza çıkıyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.