SİYASET Haber Girişi : 10 Mart 2015 02:33

Tevfik Özel hızlı başladı

Tevfik Özel hızlı başladı
AK Parti Milletvekili aday adayı Erzurumlu İşadamı Tevfik Özel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
AK Parti Milletvekili aday adayı Erzurumlu İşadamı Tevfik Özel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sivil toplum kuruluşları ve ilçe teşkilatlarına yönelik ziyaretlerini sürdüren Özel, gittiği her yerde yoğun bir ilgiyle karşılanıyor.
AK Parti'nin iddialı aday adayları arasında yeralan Erzurumlu İşadamı Tevfik Özel, hızlı başlangıç yaptı. Kısa sürede ilçeleri ziyaret edip teşkilat üyeleriyle bir araya gelen Özel, kent merkezinde de ziyaretlerini sürdürüyor. Gittiği her yerde kentin sorunlarıyla ilgili bilgiler alan Özel, sorunların çözümü ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuyor. Doğu'nun Kalesi konumundaki  Erzurum'un özellikle turizm alanında yatırımcıya ihtiyacı olduğunu belirten Özel, Palandöken gibi dünyanın sayılı kayak merkezleri arasında yerini alan bir yere sahibiz. Ancak konaklama bakımından en yetersiz merkezlerin başında da burası geliyor. Biz oturalım yatırımcı gelsin deme lüksümüz yok. Hep birlikte çalışıp, projeler üretip yatırımcıları Erzurum'a getireceğiz"dedi. 
AK parti hükümetlerinin 12 yıl boyunca kente önemli yatırımlar yaptığını da ifade eden Özel, "7 Haziran seçimlerinden sonra  güçlü bir kadroyla görevine devam edecek olan AK parti hükümeti, şehrimizde yatırımlara yenisini ekleyecektir. Bize de nasip olur milletvekili olursak, bu yatırımların takipçisi olacağız. Erzurum her şeyin en iyisini hak eden bir şehir. 
Bu konuda memleketimize yaptığımız hizmetlere devam edeceğiz"diye konuştu.

Etiketler : tevfik
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.