ASAYİŞ Haber Girişi : 30 Ocak 2017 00:02

Teslim olacağız

Teslim olacağız
Bylockçu akademisyenlerin 5'i gözaltında, firardaki 2 FETÖ'cü de haber gönderdi:
Palandöken/Erzurum-30.01.2017

Her yere sızmışlar!

Diş Hekimliği ve mühendislik fakülteleri başta olmak üzere, çeşitli fakülte ve yüksekokulda araştırma görevlisi olarak çalışan; ancak FETÖ üyesi olmak ve örgütün gizli haberleşme ağı Bylock kullanıcısı 7 öğretim üyesinden 5'i gözaltına alındı, ikisi için de yakalama çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, halen firarda olan o iki araştırma görevlisi Erzurum Polisi'ne dolaylı yollardan gönderdiği mesajda, "teslim olmak istiyoruz" dediler.

Gizli yapılar çözülüyor

FETÖ ile mücadelede taviz vermeden operasyonlarını sürdüren Erzurum Emniyeti, Bylock kullandıklarını saptadığı 7 araştırma görevlisinin, Atatürk Üniversitesi'ne, sistemli bir şekilde örgüt elemanı olarak yerleştirildiği planını ortaya çıkardı.  Beş araştırma görevlisinin sorgusunun halen devam etmekte olduğu hatırlatılarak, yakında ele geçirilecek olan firardaki iki öğretim üyesinin de yakalanması veya teslim olmalarıyla kirli yapılanmanın iyice açığa çıkarılacağı bildirildi.
Ramazan KARATAŞ


Etiketler : fetö
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.