Haber Girişi : 17 Şubat 2016 00:42

TEŞEKKÜRLER DADAŞ KENAN UNGAN

TEŞEKKÜRLER DADAŞ KENAN UNGAN
"Her yiğidin gönlünde bir aslan yatar" sözünü doğrularcasına, yeni hayata atılacak gençlerin gönlünde  ezelden beri devlet memuru olmak hayali vardır. 
Çalışanla çalışmayanın fazla ayırt edilmediği, ehliyet ve liyakat'in fazla iltifat görmediği bu mekanizmada siyasetin sihirli gücü her alanda kendini hissettirir.
Siyasetin müdahalesinden dolayı devlet kademelerinde  hamili kart ile koltuk kapanlarda az değildir.
Bizden olsun düşüncesinin yaygın bir kanaat oluşturduğu bu sistem içerisinde aldığı maaşı anasının ak sütü gibi hak edenler olduğu gibi halk arasında bankamatik memuru olarak tabir edilenlerde yok değildir.
Devlete sırtını dayamak gibi garantili bir işe herkes heves etse de devlette çalışmanın  ve belirli bir kademeye geldikten sonra o makamlarda kalmanın hiçte kolay olmadığı ortadadır.
Makam büyüdükçe koltukta kalma riski de bir o kadar çoktur.
 "Makamlar ve mevkiler  kalıcı değildir" kuralı gereğince Kararnameler gelir, tayinler çıkar  veya emekli olunur.
Kimi yaptığı işlerle arkasında güzel intibalarla ayrılır hafızalara ve gönüllere kazınır, kimi hiç yokmuş gibi muamele görür.
Bu hafta sonunda, altı yıldan beri Vakıflar Bölge Müdürlüğü görevini yürüten değerli hemşerimiz Kenan Ungan'ın görevden ayrıldığı mesajını alınca ciddi bir hayal kırıklığı yaşadığımı itiraf etmeliyim.
 Devlet hiyerarşisi içerisindeki bu uygulamayı  elbette ki sorgulayacak değiliz.
Bizim üzerinde konuşacağımız , güzel işlere imza atan bir bürokratın yaptığı çalışmalardır,şehre kattığı değerdir. 
Kenan Ungan,  görev yaptığı surede, Kemhan Cami,Cennetzade Cami,İhmal Cami,A.Habip Efendi Cami, Alipaşa Cami, Ayazpaşa Cami,Kasımpaşa Cami,Ali Paşa Cami,Yeğenağa Cami,Narmanlı Cami,Kabe Mescidi,Ketencizade Mescidi,Şeyhler Hamamı,Emirşeyh Cami,Bakırcı Cami ve Habipbaba Konakları'nın restorasyonlarını başarılı bir şekilde tamamlayarak şehre önemli hizmetlerde bulundu.
Verilen Lojmanda oturmayacak kadar vakıf malına saygı ve hassasiyet gösterdi.
Bu hafta içerisinde restorasyonunu yaptırdığı Taşmescit Camisi'nin açılışında bulunacaktı olmadı.
Çifte Minareli Medrese ile Lala Paşa Cami'nin restorasyonunu başarılı bir şekilde yürütmesi onun ustalık eseri oldu diyebiliriz.
Palerium AVM'yi Erzurum'a kazandırarak vakıf gelirlerini 3 milyon TL'den  12 milyon TL'ye çıkarması alkışlanacak bir başarıydı.

Vazife aşkı ile görev yapan bu genç kardeşimize, yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyor ,bundan sonra alacağı görevleri de en iyi şekilde yapacağına tüm kalbimizle inanıyor ve başarılar diliyoruz. 

Etiketler : erdal
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Serhat yılmaz 07 Şubat 2024 08:38

    Yaptırdığı işler verdiği tüm ihaleler araştırılmalı,kimlere ne karşılığı işler bağladığı herkesçe malum, sizin babayiğ it dediğiniz kenan fetö kriptosu bir hainmiş ya laa...

  • Ali veli 21 Eylül 2022 12:50

    Sizin babayiğit Kenan bir numaralı fetöcü çıktı, ne diyorsunuz bu hususta.