GÜNDEM Haber Girişi : 07 Haziran 2016 12:31

Terasta iftar keyfi için Lüks Pastanesi sizi bekliyor

Terasta iftar keyfi için  Lüks Pastanesi sizi bekliyor
Farkınız Lüksünüz olsun sloganıyla yıllardır Erzurum halkının gözde mekânlarından biri olan Lüks Pastanesi'nde Ramazan'da iftar keyfi terasta yaşanıyor.
Ramazan KARATAŞ

Farkınız Lüksünüz olsun sloganıyla yıllardır Erzurum halkının gözde mekânlarından biri olan Lüks Pastanesi'nde Ramazan'da iftar keyfi terasta yaşanıyor. Lüks Pastanesi, her damak tadına hitap eden zengin menüsüyle müşterilerine terasta iftar keyfi sunuyor.4 katlı 900 m2 alana sahip Lüks Pastanesi Ramazan özel hazırlanan menü ile iftar ve sahur da konuklarını ağırlıyor. Erzurum'da Ramazan ayının farklı yaşandığı gibi, Lüks'te iftar her zaman ayrıcalık olarak sizi bekliyor. Cemal Gürsel Caddesi ETSO Binası altında bulunan Lüks Pastanesi'nde Ramazan ayı boyunca terasta iftar yapmak için eşsiz bir ortam sizi bekliyor. Sıcak yaz aylarında terasta iftar için sevdiklerinizle birlikte keyifli bir iftar sofrasında teras'ta Ramazan'ın tadını çıkarmak istiyorsanız Lüks Pastanesi'ne gelmeniz gerekiyor. 



Lüks Pastanesi'nin dört katlı binasında Lüks Lokanta 'da ailenizle veya misafirlerinizle toplu iftar yemekleri gibi birçok olanağı aynı anda bulabilirsiniz. İftar menüsü olarak Çoban Kavurma, Et Sote, Kâğıt Kebabı, Dalyan Kebap, Urfa Kebabı veya Et Güveç seçeneklerinin yanında ezo çorba, ayran çorbası mercimek çorbası, pilav, salata ve günün tatlı çeşidiyle müşterilerine hizmet sunuluyor. Cemal Gürsel Caddesi ve Çaykara Caddesinde olmak üzere iki şubesiyle Erzurum'un hizmetinde olan Lüks Pastanesi,  Ramazan ayında yine farklı tatlarla adından söz ettiriyor. Doğu Anadolu'nun en büyük pastanesi olan Lüks Pastanesi Erzurum halkına Ramazan boyunca iftarda da hizmet verecek. ETSO binası yanında bulunan Erzurum'un şık ve nezih bir mekânlarından biri olan Lüks Pastanesi'nde iftarda terasta müşterilerine hizmet sunuyor.



'Farkınız Lüksünüz Olsun' sloganıyla Erzurum halkını iftar için beklediklerini söyleyen işletme sahibi Taner Akgün, "Ramazan Erzurum ile özdeşleştiği gibi iftar keyfide yıllardır Lüks Pastanesi'nde yaşanıyor, dedi.



Akgün; Müşterileri memnuniyeti ilkemizle her zaman hijyen ve kaliteyi ön planda tutarak deneyimli ve güler yüzlü personelimizle Erzurum halkına hizmet veriyoruz.4 katlı pastanemiz de iftar da özel menümüzü terasta sıcak bir çay ile tatmak isteyen tüm müşterilerimizi pastanemize bekliyoruz" dedi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.