GÜNDEM Haber Girişi : 02 Nisan 2015 11:43

Teknolojik temayül

Teknolojik temayül
MHP 7 Haziran'da gerçekleştirilecek genel seçimlerde milletvekili adaylarını belirlemek için partililerin nabzını tutmak üzere temayül yoklaması başlattı. Temayül, Devlet Bahçeli'nin talimatı ile internet ortamından gerçekleştiriliyor.
MHP Genel Merkezi, milletvekili adaylarını belirlemek için internet ortamında temayül yoklaması başlattı. MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe, temayül yoklamasının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla başlatıldığını belirterek,"Yoklama süresince tüm üyelerimiz, delegelerimiz ve teşkilat yöneticilerimiz, temayul.mhp.org.tr adresinden kendilerine gönderilecek özel şifreyle oy kullanacak"dedi.
TEMAYÜL yoklamasının ne zaman biteceğine ise Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin karar vereceği öğrenildi. Temayül yoklamasının başlatılması nedeniyle oy kullanma hakkı bulunan üyeler, delegeler ve yönetim kurulu üyelerine SMS mesajıyla şifreleri gönderiliyor. Partililere temayul.mhp.org.tr adresine girerek, şehir kısmını seçtikten sonra sistemde yer alan 15 aday adayından 6  kişilik liste oluşturulmaları isteniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.