ERZURUM Haber Girişi : 01 Mayıs 2018 10:13

Taşkesenlioğlu:

Taşkesenlioğlu:
Seçime sayılı günler kala siyasi partiler seçildikleri bölgelerde çalışmalarına hız verdi.

Palandöken gazetesi 

AK Parti Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu da Palandöken Gazetesi'ni ziyaret ederek, başyazar Mehmet Şener'le birlikte olası seçim sonuçlarını değerlendirdiler. Önümüzdeki seçimde daha güçlü bir şekilde çıkacaklarını söyleyen Taşkesenlioğlu, " gösterdiğimiz çabaların tümü ülkemizin birlik ve beraberliği ile ekonomik olarak halkı rahatlatmak için, halkımızın bu gerçeğin farkında olduğunu biliyoruz, yaptığımız ittifak meyvelerini verecektir. Biz milletvekilleri sadece seçildiğimiz bölgenin değil, tüm ülkenin vekilleriyiz. Omuzlarımızdaki yükün ağırlığını da, kıymetini de biliyoruz," dedi.

Palandöken Gazetesi başyazarı Mehmet Şener de, bir kentin siyasi nabzını en iyi yerel basının tutuğuna vurgu yaparak, "önümüzdeki seçim ülke için çok önemli. Seçmenlerin vereceği karar Türkiye'nin geleceğini ilgilendiriyor. Bu bağlamda Erzurum'dan bahsedecek olur isek, AK Parti kentte gücünü korumaya devam ediyor; ancak listedeki isimler, hiçbir seçimde olmadığı kadar bu seçimde önem taşıyacaktır. Bunu da AK Parti Genel Merkezi'nin göz önünde bulunduracağını düşünüyorum. Her ne olursa olsun, seçmenin vereceği karar her kesim tarafından saygı ile karşılanmalıdır, diye düşüncelerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.