SİYASET Haber Girişi : 18 Şubat 2015 00:41

Taşkesenligil aday adaylığını açıkladı

Taşkesenligil aday adaylığını açıkladı
Erzurum İl Genel Meclisi eski başkanı Bülent Taşkesenligil, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Erzurum İl Genel Meclisi eski başkanı Bülent Taşkesenligil, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Erzurum İl Genel Meclisi eski başkanı Bülent Taşkesenligil, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde, AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Taşkesenligil düzenlediği basın toplantısında 2001 yılından buyana AK Parti'nin çeşitli kademelerinde görev aldığını belirterek, birik ve tecrübeleri ile Erzurum'a hizmete devam etmek için AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. 2009 yılında Tekman il genel meclis üyesi olarak görev yaptığını ifade eden Taşkesenligil,  daha sonra il genel milcisi başkanlığı görevini üstlendiğini söyledi. Tüm ilçelere ayrım yapmadan hizmet götürdüklerini ifade eden Taşkesenligil, "2011-2014 yıllarında İl Genel Meclis 20 ilçe ve bin 64 köye hizmet götürdük. Hiçbir ilçe ayrımı yapmadım. İnşallah memleketime TBMM çatısı altında da hizmet etmek istiyorum. Şimdiden destek veren herkese teşekkür ederim"dedi. 
Taşkesenligil, "Yaptığım hizmetlere yenilerini eklemek için önümüzdeki 25. dönem milletvekilliği seçimlerinde aday olmak için AK Parti'den aday adayı oluyorum. Erzurum'da kaybolmaya başlayan birlik ve bütünlüğümüzü tekrar kazandırmak ve bu manada herkesi kucaklamak için adayım" diye konuştu.

Etiketler : taşkesen
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.