ERZURUM Haber Girişi : 15 Temmuz 2015 13:01

Tarihe rötarlı saygı

Tarihe rötarlı saygı
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Nene Hatun heykeli ile Erzurum'un Kahraman Çocukları rölyefinin onarımlarının tamamlandığını belirterek, heykel ve rölyefin tespit edilen yerlere konulacağını söyledi.
BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, iftarda bir araya geldiği gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Sekmen, önceki dönemde Tebrizkapı meydanından kaldırılan Nene Hatun Heykeli ile Kahraman çocuklar rölyefinin onarımlarının tamamlandığını söyledi. Erzurum'un simgesi haline gelen heykel ve rölyefi en iyi yere koymak için hem gazetecilerle hem de vatandaşlarla istişare edeceklerini ifade eden Sekmen,  şehrin simgelerine sahip çıkacaklarını söyledi.
 BELEDİYENİN internet sitesinden vatandaşların görüşlerini alacaklarını da ifade eden Başkan Sekmen, "Gerek Nene Hatun heykeli gerekse Kahraman Çocuklar Rölyefi, bizden önceki dönemde çeşitli gerekçelerle kaldırılmış. İkisinin de bizim için çok önemli olduğunu söylemek istiyorum. Arkadaşlarımız onarımlarını tamamladı. Hem vatandaşlarla hem de gazetecilerle istişare edeceğiz. Şehrin simgesi haline gelen heykel ve rölyefi en iyi yere koyacağız"dedi.
Etiketler : onarım
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.