GÜNDEM Haber Girişi : 05 Şubat 2015 07:34

Sürücülerden bakımevlerine tepki

Sürücülerden  bakımevlerine tepki
Bakım işlerini özelleştiren Karayollarına tepki çığ gibi.
Dün etkili olan yoğun kar yağışının ardından Erzurum-Ağrı karayolunda ulaşımda aksamalar meydana geldi. Çok sayıda TIR ve kamyon yolda kalırken, yol açma çalışmalarının yapılmadığını belirten sürücüler Karayollarına tepki gösterdi. Bakımevlerinin özelleştirilmesinin ardından çalışmalarda aksamalar meydana geldiğini belirten sürücüler, "Saatlerdir yolda bekliyoruz. Yol açma çalışması yapan bir tek ekip görmedik. Özelleştirmeyle müteahhitlere verilen bakımevleri adeta kış uykusunda. Çalışma yapmıyorlar. Yollarda perişan olduk" dediler.
VALİ ALTIPARMAK 
UYARMIŞTI!
Geçtiğimiz ay il koordinasyon kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getirerek, kendisine de bakımevleri ile ilgili çok sayıda şikayet geldiğini belirten Vali Ahmet Altıparmak, Karayolları 12. Bölge Müdürü Turgut Aydın'a müteahhitleri uyarması konusunda talimat vermişti. 
Aydın ise aksaklıkların olduğunu ifade ederek, bakımevi personelinin yetersiz kaldığı yerlere hazır bekleyen kendi ekiplerinin de müdahale ettiğini belirtmişti. Yapılan uyarılara rağmen, dün yağan karın ardından bakımevlerinin bir kez daha karla mücadelede yetersiz kaldığı görüldü.    

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.