SİYASET Haber Girişi : 21 Mart 2024 05:26

Sunar sahada çalışıyor

Sunar sahada çalışıyor

5 merkezi, 21 kırsal mahallede seçim çalışmalarını sürdüren Sunar, görev yaptığı sürede ilçeye taşıdığı hizmet yatırım ve projeleri paylaşıyor, yeni dönem hedefleri üzerine de istişarede bulunuyor.

SUNAR ENERJİSİ

Tasavvuf Konserleri, Gazel Esintileri, Aşıklar Atışması, Hacivat&Karagöz sahne oyunları gibi onlarca etkinliğe imza atan Sunar, saha çalışmalarını da aralıksız yürütüyor. Başkan Sunar’ın enerjisi her kesim tarafından takdirle karşılanıyor.

AK BELEDİYECİLİK İLGİSİ

Seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Sunar, Palandökenlilerin kadirşinas yaklaşımlarına dikkat çekti.

5 yıllık belediye başkanlığı süresince Palandökenlilerle birlikte ilçeyi yönettiklerini ifade eden Sunar, “Bir AK Belediyecilik ilkesi olan Halkla Birlikte Yönetim şekliyle hareket ettik. Sık sık vatandaşlarımızı ziyaret edip, yapmamız gerekenler noktasında istişarede bulunduk. Neticesinde öncelikleri belirleyip, harekete geçtik. Bugün Palandöken’de hizmet anlamında vatandaşlarımız ne istediyse onu yaptık, hayata geçirdik. Palandökenliye AK Belediyecilik farkını yaşatmanın hazzını yaşayarak yeni dönemimiz için destek istiyoruz. Sahada muazzam bir destekle karşılanıyoruz. Çalışmalarımızın doğru bir şekilde zamanlanması ve yönetilmesinin sonucunu somut bir şekilde görüyoruz. Kadirşinas komşularımız, şevkimizi kabartıyor.” İfadelerini kullandı.

HER NOKTADA HİZMET, HER NOKTAYA ZİYARET

Görev sürelerinde Palandöken’in her noktasına hizmet götürdüklerini ifade eden Sunar, “Alnımız ak bir şekilde vatandaşımızın huzuruna çıkıyoruz. Ayak bastığımız her noktaya hizmet taşıdık. Alt yapıdan üst yapıya, çevreden gündelik yaşama ait tüm sahalarda yatırımlarımız var. Dahası için sahadayız. Aziz Palandökenliler, 31 Mart’ta çok daha güçlü bir şekilde desteklerini sandığa yansıtacak ve kazanan elbette AK Belediyecilik olacak!” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ali er 21 Mart 2024 18:06

    Sayın sunar böyle kadınlarla gezmeyi bırakın da biraz yolları asfaltlayın Yenişehir alt yolun hali nedir köy yolu daha iyidir mevlana vadisine inen yol aşırı bozuk izgaralar havaya kalkmış yarım bir kaza olsa vebali size olur.