SİYASET Haber Girişi : 31 Ağustos 2013 11:05

SP seçim startı verdi

SP seçim startı verdi

Seçim çalışmaları için Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Seçim çalışmaları için Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Seçim çalışmaları için Erzurum’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Saadet Partisi İl binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Merkez olarak 5 haftalık bir çalışma programı başlattıklarını, bu çalışma kapsamında Erzurum’a gelerek ilçelere ziyaretlerde bulunacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 91. yıldönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutlamaktayız. Milletimizin Zafer Bayramı’nı kutluyor, millet olarak yeni zaferlerimizin, insanlığın saadetini temin edecek çalışmalar, hizmetler ve başarılar olmasını diliyorum. Saadet Partimizin gerek teşkilat gücü, gerek teşkilat haraketliliği gerekse seçim hazırlık ve seçim dönemi çalışmalarının en gözde, gayretli ve çalışkan partidir. Bu durumun en önemli sebebi, bütün insanlığın saadeti için çalışmayı kendine inanç edinmiş ve vazifesini yerine getirmezse ağır bir sorumluluk altında kaldığına inanan, şuurlu ve fedakar teşkilat mensuplarımızdır. Her seçimde olduğu gibi bu seçime de hazırlıklı girmek üzere Saadet Partisi Genel Merkez olarak 5 haftalık bir çalışma programı başlatmış oluyoruz. Bu süre içerisinde, bütün il ve ilçeler ziyaret edilerek, teşkilat ve seçim çalışmaları yerinde görülecek ve partimizin seçimlerin favorisi olmasını temin edecek çalışmalar yapılacaktır. Bugün bu çalışmanın Erzurum ayağını yürütmek üzere Erzurum’dayız. İl teşkilatımızla birlikte 3 gün bütün ilçelerimi gezeceğiz.” dedi.