ERZURUM Haber Girişi : 08 Kasım 2015 23:33

Son çırpınışları

Son çırpınışları
FETÖ'nün Erzurum'daki düşmanları: Vali Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk ve gazeteci-yazar Mehmet Şener!
Paralelci çete iftirada da sınır tanımıyor!

17-25 ARALIK yargı darbe girişiminde bulunan ancak yapmayı planladığı darbe elinde patlayan Paralel Çete, kendisi gibi düşünmeyen herkese kumpas kurmaya ve iftira atmaya devam ediyor. 17-25 Aralık darbe girişiminde hükümetin yani devletin yanında tavır alan herkesi, "AK Parti kuklası" ya da "satılmış kimseler" şeklinde yaftalayan FETÖ, hiç hız kesmeden sosyal medya üzerinden saldırılarını sürdürüyor.

İnlerine girildikçe kudurdular

HEMEN her gün vaktiyle yaptıkları yeni bir rezaletleri ortaya çıkan paralelci çete, Erzurum'u da her fırsatta hedef tahtasına koymayı ihmal etmiyor. Paralel çetenin Erzurum'daki en büyük düşmanları ise, Vali Ahmet Altıparmak, Emniyet Müdürü Kâmil Karabörk ve gazetemiz başyazarı Mehmet Şener... Önce Fuat Avni'nin itham ve iftiralarıyla hedef gösterilen bu isimler, o günden beri aralıksız olarak kimi paralelci sitelerde saldırıya uğruyor.

Açtıkları davalar fos çıkınca...

PARALELCİ çete, Vali Altıparmak, Emniyet Müdürü Karabörk ve gazeteci-yazar Şener'e dönük onlarca suç duyurunda bulundular ve onlarca dava açtılar. Ne var ki tüm davalar bağımsız yargının duvarına toslayınca bu kez de çareyi sanal ortamda iftira atmakta aradılar. Türkiye'de artık kendileri için denizin bittiğini gören FETÖ, "yıkılmadık ayaktayız" demek adına, çeşitli internet sitelerinde, Altıparmak'ı, Karabörk ve Şener'i karalamaya dönük kampanya başlattılar. Vali Altıparmak ve Emniyet Müdürü Karabörk "insanları fişlemek", 
Şener'e de "derin devletin adamı" olmak türünden iftiralar atıyorlar.

Etiketler : paralel
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.