Haber Girişi : 06 Haziran 2018 11:51

Siyasette ümit vadeden bir isim: Adem Yurdigül

Siyasette ümit vadeden bir isim: Adem Yurdigül

Milletvekili seçilir ya da seçilemez bilemem; lakin bu ismi bir kenara not ediniz. Göreceksiniz yakın bir gelecekte, önemli yerlerde ülke ve millet için önemli hizmetlere imza atacaktır.

MHP milletvekili adayı Adem Yurdigül'den sözediyorum.

Evet; pırıl pırıl bir genç adam. İyi bir eğitim almış, küçük yaştan itibaren iş hayatının içinde ciddi kuruluşlarla birlikte hareket etmiş ve tüm bunları yaparken de yine boş durmamış Kıbrıs'ta Ülkücü hareketi bayraklaştırmak için muazzam hizmetlerde bulunmuş.

Adem kardeşimiz şunu dememiş hiç: "Ne güzel işte, Kıbrıs gibi yerde üniversite okuyorum. Param pulum da var. Keyfime bakayım!"

Tam tersine şunu demiş:

"Allah'ın sayesinde ailem bana bu imkanı tanıdıysa ben de buna layık olmalıyım ve en önemlisi de ülkem için yararlı bir insan olmaya çalışayım."

Adem, tam da bunu yapmış.

Yeri gelmiş Kıbrıs'taki üniversiteleri kuşatmaya çalışan bölücü unsurlarla göğüs göğüse çarpışmış ve bedel ödemiş. Yeri gelmiş gözünü budaktan esirgememiş ve hep fedakarlıkta bulunmuş.

Ve günü geldiğinde de çocukluğundan beri ilkelerini savunduğu partisinden aktif siyaset yapmayı, büyükleri takdir ederse milletvekili adayı olmayı istedi.

Devlet Bey de bu genç adamı uzakta da olsa görüyor, izliyor ve takdir ediyordu.

24 Haziran seçimleri için, "Hadi gel bakalım Adem, git memleketinden milletvekili adayı olarak çalışmaya başla" diyor.

Aldığı terbiyenin de bir gereği olarak, Adem, kimseye sormuyor, "Tamam da kaçıncı sırada olacağım?" diye...

Verilen görevi emir telakki ediyor ve koşa koşa geldiği memleketi Erzurum'da o günden beri gece gündüz çalışıyor. Hem öyle bir çalışıyor ki, partili arkadaşları hızına yetişmekte zorlanıyorlar.

Üslubu temiz, dili düzgün, yüzü pırıl pırıl, gönlü zengin...

Bir de birikimli ki, görmeye değer...

Dedim ya seçmenin tercihi ne olur, seçimin sonucu nasıl tecelli eder bilemeyiz. Ama size açıkca ifade edeyim ki, gönlümden geçen ve seçilmesini arzu ettiğim vekillerden biri Adem Yurdigül'dür.

Allah yolunu açık etsin...

Etiketler : mhp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.