EKONOMİ Haber Girişi : 22 Aralık 2010 19:43

Sivas Müftülüğünden Hizmet İçi Eğitim Kursu

Sivas Müftülüğünden Hizmet İçi Eğitim Kursu

Sivas İl Müftülüğünde Yaygın Din Eğitimi kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin artırılması ve hizmet kalitesinin daha da yükseltilmesi amacıyla bayan Kur'an Kursu Öğreticilerinin, Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun olarak okuması ve Kur'an öğretimi için "Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu" düzenlendi.

Yaklaşık altı hafta süren Hizmet İçi Eğitim Kursuna İl Merkezinde görev yapan  yirmi  Kur’an Kursu öğreticisi katıldı. Kur’an  öğretimi ve Kur’an-ı güzel okuma  gibi eğitimler alan kursiyerlerimize;  İl Müftümüz Yusuf ŞAHİN, İl Müftü Yardımcıları Orhan KESKİN, Ayten KOÇ, İl Vaizi Saffet BÖLÜKBAŞI ve C.Ü.İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Durmuş ARSLAN ders verdiler.

Kursun tamamlanmasıyla Eğitim  gören Kur’an Kursu öğreticilerimiz  bir yemek programı düzenleyerek eğitimlerinin son günü ders veren hocalarıyla yemekte bir araya geldiler..

Yemeğin ardından hocalarımız Kursiyerlere başarılar dileyerek,’’Aldığınız bu altı haftalık eğitimi en güzel şekilde öğrencilerinize aktaracağınıza inanıyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.’’  temennisinde bulundular. Program İl Müftümüz Yusuf ŞAHİN’in yaptığı duayla son buldu.