EKONOMİ Haber Girişi : 24 Mart 2010 20:56

Siirt Eski Müftüsü Mahmut Gürlen'e Sanayi ve Ticaret Odasından Plaket

Siirt Eski Müftüsü Mahmut Gürlen'e Sanayi ve Ticaret Odasından Plaket

Siirt Sanayi ve Ticaret Odası tarafından Siirt’e yaptığı hizmetlerden dolayı il Müftüsü Mahmut Gürlen’e Teşekkür plaketi ile Siirt Battaniyesi hediye edildi.

 

Siirt’en Çarşamba sabahı ayrılacak olan Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen’i Makamında ziyaret eden Sanayi ve Ticaret odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Genel Sekreter Özgür Çalapkulu, Sanayi ve Ticaret il Müdürü Fahrettin Aktaç Plaket ve Siirt battaniyesi hediye edildi.

Burada bir konuşma yapan Sanayi ve Ticaret odası Başkan Vekili Nedim Kuzu, Müftü Mahmut Gürlen’i Gönül ve Kültür elçisi olarak Tekirdağ’a yolladıklarını söyledi.

 

Kuzu şöyle devam etti:

‘’ Siirt’e hizmetleriniz oldu. İnsanlarımızla küçük büyük demeden iyi diyaloglar kurdunuz. İş yerlerimizin açılışları ile taziyelerimizde her zaman sizleri yanımızda gördük. Ticaret odası olarak son 10 yılda, 5 veya 6 plaket vermişiz. Buda  bizim için ne kadar değerli olduğunuzu göstermektedir. Sizleri ilimizin tanıtımı için Gönül ve Kültür elçisi olarak yolluyoruz. İnşaaallah gideceğiniz yerde ilimizi hatırlarlasınız. Sizlere yeni görevinizde başarılar dileriz.’’dedi.

 

 

Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen’de, olumsuzluklardan dolayı bu bölgeye başka gözle bakanların yanıldığını,  görev süresi boyunca insanların sıcaklığı ve ilgisine şahit olduğunu söyledi.

 

Gürlen konuşmasında; ‘’Bizlerde gönül elçisi olarak  Siirt’in güzelliklerini güzel insanlarını Batıdaki insanlarımıza anlatacağız. Batı ile Doğu arasında köprü kurarak kardeşliği pekiştirmeye çalışacağız. Ticaret ve Sanayi odası Başkanı Güven kuzu ve

Yönetim kuruluna, Camiamıza yaptıkları maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.   Siirt’i ve sıcak halkımızı hiçbir zaman unutmayacağım. Kapımız burada olduğu gibi, Tekirdağ’da da herkese açık olacaktır’’ Dedi.

 
Konuşmaların ardından Siirt Müftüsü Mahmut Gürlen’e Ticaret odası Başkanı Güven Kuzu adına Siirt’i simgeleyen plaketi Başkan vekili Nedim Kuzu, Siirt Battaniyesini Genel sekreter Özgür çalapkulu verdi.