EKONOMİ Haber Girişi : 24 Eylül 2011 11:28

Seyhan Müftülük Şefi geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Seyhan Müftülük Şefi geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

    Seyhan Müftülüğünde görevli Şef Sedat Yatkın, Evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Sedat Yatkını sevenleri yalnız bırakmadı. Mesai Arkadaşları son görevini yerine getirmek için Asri mezarlığa akın etti.

    Cenaze namazı kılınmak üzere Yüreğir asri mezarlığa getirilen yatkının Cenazesini Seyhan Müftüsü Halil Uzunun kıldırdı. Namazdan Sonra Uzun;" Camiamızın çalışkan, dürüst ve çok önemli bir evladını kaybetmiştir. Müftülük hizmetlerinde gibi çok çalışkan vefalı, personele saygılı ve sadakatlı ve ikinci bir adam tanımadım. Çok ender ve güzel özellikleri vardı. Sahasında kendisini iyi yetiştirmiş iyi bir uzmandı. Böyle bir kardeşimizi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Mekanı Cenneti  olsun. Asla kendisini unutmayacağız."dedi

Ardından Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat okunan Hatimlerin duası yaptı. Sevenleri gözyaşına hâkim olamadıkları gözlendi.

    Namazın ardından Sedat Yatkı’nın cenazesi toprağa verilmek üzere Cenaze arabasına bindirildi. Sevenleriyle beraber Memleketi Elazığ Harput İlçesi mezarlığına defnedilmek üzere götürüldü.

   Cenazeye Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat, Emekli Müftü yardımcısı Mehmet Barış, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Şube Müdürleri, Vaizler, Kur’an Kursu Öğreticileri, Din Görevlileri, Mesai arkadaşları, Resmi ve Sivil Kuruluşları, çevre il ve ilçelerden gelen meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
DİYANET HABER olarak Merhuma Allah’ tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.