EKONOMİ Haber Girişi : 05 Ocak 2011 14:13

Seyhan Kaymakamı Develi İle Başkan Öztürk Müftüyü Ziyaret Etti

Seyhan Kaymakamı Develi İle Başkan Öztürk Müftüyü Ziyaret Etti

Adana 'nın Seyhan ilçesi Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ile Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, ilçe müftüsü Halil Uzun’u ziyaret etti.

Kafile başkanı olarak hacca giden ve kutsal topraklardan dönen ve ilçeye yeni atanan Müftü Halil Uzunu makamında ziyaret eden Develi ve Öztürk, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Hac ’da yaptığı görevler hakkında bilgiler aldı.

Develi; “Müftülük ve Diyanet Hizmetlerinde eskiden beri son derece memnun olduğunu her müftülüklere gittiğinde son derece nezaket ve nezafet içerisinde güzel hizmetler veren bir kurum olarak görmüşümdür. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum”. Dedi

Azim Öztürk de “Adana ya İl Müftülük binasının elzem olduğu, İl müftülüğüne yakışacak bir siteye girmesiyle, Seyhan müftülüğü de il müftülük binasında görev yaparsa daha hareketli daha verimli daha güzel din hizmeti olacağını kanatamı taşıyorum. Bu işite daha rahat bir şekilde yapar, herkes elinden gelen gayreti gösterir. “dedi

Ziyarette konuklarına zemzem ve hurma ikram eden Müftü Uzun, "İmkânı olan her Müslümanın bu mübarek yerleri görmesi lazım. Dualarımız bu yönde" dedi.

Seyhan İlçe Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ile Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğu gözlenen Müftü Uzun misafirlerine kendilerini ziyaret ettikleri için teşekkür etti.