SPOR Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 23:50

Şenol Fidan: Önemli olan kaybetmek değil, vazgeçmemek

Şenol Fidan: Önemli olan kaybetmek değil, vazgeçmemek
Erzurumspor’da Antrenör Şenol Fidan, “Son hafta maçımız olmadığı için küme düşmemiz kesinleşmiş oldu. En büyük üzüntümüz bu şekilde. İnşallah seneye biz bu ligde olacağız” dedi.

Süper Lig’in 41. haftasında deplasmanda konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor’u 3-2’lık skorla mağlup eden ancak küme düşmesi kesinleşen Erzurumspor’da Antrenör Şenol Fidan, “Son hafta maçımız olmadığı için küme düşmemiz kesinleşmiş oldu. En büyük üzüntümüz bu şekilde. İnşallah seneye biz bu ligde olacağız” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor Antrenörü Şenol Fidan, küme düşme potasında olan diğer takımlardan gelen haberlerden dolayı son derece üzgün oldukları belirterek, Alanyaspor galibiyeti için oyuncularını tebrik ettiğini aktardı.

Fidan, “Arkadaşlarımı bu anlamda tebrik etmek istiyorum. Çünkü sakat oyuncularımız da vardı. Karşılaşma öncesi ısınmada da sakatlığımız oldu ama oyuncu arkadaşlarımız yüreğini sahaya koydular. Zaten kazanmamız gerekiyordu. Biz bunu başardık bu anlamda, Alanyaspor takımını tebrik ediyorum, hakikaten iyi bir takım. Kendi oyunlarıyla güçlü formatları var ve bundan da vazgeçmiyorlar. Burada 3 gol atarak galip geldik ama bir teselli oldu. Son hafta maçımız olmadığı için küme düşmemiz kesinleşmiş oldu. En büyük üzüntümüz bu şekilde. Ama Erzurumspor çok güçlü bir takım ve güçlü bir camiadır. Önemli olan kaybetmek değil, vazgeçmemek. Tabii ki Erzurumspor camiası hiç vazgeçmedi. İnşallah seneye biz bu ligde olacağız” diye konuştu.

ÇAĞDAŞ ATAN: MAÇI KOPARAMADIK

Süper Lig’in 41. haftasında sahasında konuk ettiği BB Erzurumspor’a 3-2’lik skorla mağlup olan Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Erzurumspor iştahlandı ve maçı 3-2'ye getirdi. Hak etmedik ama sahada duruş ve ciddiyet olarak daha iyi işler yapmamız gerekiyordu. Maçı koparmamız gerekiyordu ama maalesef koparamadık” dedi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktör Çağdaş Atan, karşılaşmanın çok tarifi olmayan bir maç olduğunu söyledi. Atan, “2-0'dan sonra çok rahat kazanabileceğimiz maçtı. Erzurumspor sahada havlu atmış gibi gözüyordu ama kendi kalemize attığımız gole kadar. Ama genelde ikinci yarıda çok iyi oynadığımızı düşünüyorum oyunu forse ettik. Çok pozisyona girdik. Sezon başından beri söylüyoruz, dilimizde tüy bitti. Bitiricilik kısmında bu maçta da bir türlü üçüncü golü atıp sonlandıramadık. 2-2 olduktan sonra da Erzurumspor çok iştahlandı. Bir ortayla maçı 3-2 kazandı. Oyuncularım zaman zaman dalgalı performans olsa da çok iyi getirdikleri sezonu taçlandırma adına ellerinin tersleriyle ittiler. Ligi bitirmiş gibi gözüküyor oyuncularım. Bizi üzen taraf bu, çok fazla tarifi yok, üzgünüz” açıklamasında bulundu.

Bir gazetenin "Skor anlamında oyunun değişmesini neye bağlıyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren Atan, şunları söyledi: “Biz soyunma odasına giderken, soyuma odasında girdiğimizde kesinlikle skor korumak için değil, 3 golü bularak maçı rahat bir şekle getirmek istediğimizi söylemiştik. Daha 46 dakikada Davidson ile pozisyon yakaladık ardından çok sayıda yakaladığımız pozisyonları da bitiremedik. Sonrasında da ani bir atakla yediğimiz golden sonra Erzurumspor iştahlandı ve maçı 3-2'ye getirdi. Hak etmedik ama sahada duruş ve ciddiyet olarak daha iyi işler yapmamız gerekiyordu. Maçı koparmamız gerekiyordu ama maalesef koparamadık.”

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.