SİYASET Haber Girişi : 09 Mart 2014 19:35

Sekmen, meclis üyesi adaylarıyla buluştu

Sekmen, meclis üyesi adaylarıyla buluştu

 Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, belediye meclis üyesi adayları ile bir araya geldi. 

Mücedili Konağında düzenlenen kahvaltılı toplantıya Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ve ilçe belediye meclis üyesi adayları katıldı.

Yakutiye, Palandöken ve Aziziye İlçe belediye meclis üyesi adayları kahvaltıda bir araya gelen Sekmen, meclis üyelerine Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce örneğini vererek, Erzurum’da Ak Partiyi reddedecek bir kişiyi tanımadığını söyledi.

Ak Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, “30 Mart yerel seçim öncesinde bir arada bulunuyoruz. Vatandaşlarımız gerek belediye başkanlarına, gerek meclis üyesi adaylarına desteklerini devam ettireceklerine gönülden inanıyoruz. Ben buradan meclis üyeleri adaylarına sesleniyorum. Sakın listenin son sıralarındayız diye çalışmalarını bırakmasınlar. Zaten önemli olan listenin son sırasında olup çalışarak, emek vererek listenin başına gelmektedir. Eğer bu şekilde çalışılıyorsa inanın o arkadaşımız bunun karşılığını görür. Şu anda Çevre ve Şehircilik Bakanımız olarak görevi yapan İdris Güllüce, 2007 seçimlerinde listenin 13. sırasındaydı ve o şehir tam da 13 tane milletvekili çıkartılıyordu. Bakanımız alt sıradan gitti geldi gitti geldi ama başarılı çalışmaları sonucunda görüyorsunuz ki şuanda Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev yapmaktadır. Bu seçimler öncesinde arkadaşlarımın boş durmasını istemiyorum seçime kadar ara vermeden çalışmasını istiyorum. Teşkilattan arkadaşlarımız var seçim çalışmalarını kapı kapı dolaşarak yapıyorlar. İnsanlar kapısı çalındığı zaman Erzurum’da Ak Parti’yi reddedecek bir kişi tanımıyorum. Yeter ki biz vatandaşımızın kapısını çalalım. Gücünüz ve desteğiniz ne kadar fazla olursa inanın gücümüz o kadar etkili olur.” dedi.