SİYASET Haber Girişi : 14 Mart 2014 21:22

Sekmen: Göçü önleyeceğiz

Sekmen: Göçü önleyeceğiz

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, Erzurum’un sağlık ve eğitim anlamında önemli bir cazibe merkezi konumunda olduğunu belirterek, “Bizde belediye hizmetlerini, sosyal kültürel, ve istihdam hizmetlerini sağlayarak göçü önleyeceğiz”dedi.

Belediye hizmetlerini, sosyal kültürel, ve istihdam hizmetlerini sağlayarak göçü önleyeceklerini belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, “Birçok Erzurumlu hemşehrimiz bu hizmetlerimizle belkide geri dönecekler. Erzurum artık büyükşehirlerimizden çok farklı olmayacak. Erzurum bizimle birlikte yeniden bir vizyon kazanacak”diye konuştu. 

Sekmen halkın içerisinde yaşayan bir siyasetçi olduğunu ifade ederek, “Belediye başkanlığım ve milletvekilliği dönemimde bu hep böyle oldu. Halkımızı sürekli dinler sorunlarını çözmeye gayret ederim. Erzurum’da da böyle olacağız. Belediyede halk günleri yapacağız. Mahallelerde halk meclisleri toplantısı yapacağız. Bölgenin belediye başkanı genel sekreterimiz muhtarımızla bir araya gelip sorunları dinleyip gereğini yapacağız. Seçtiklerinizi denetleyin projesi kapsamında halkımızla hep iç içe olacağız.”Dedi.

BEYAZ MASA EKİPLERİ 

OLUŞTURULACAK

Sekmen daha sonra şunları söyledi; “Erzurum merkez ve ilçelerde beyaz masa ekibi oluşturacağız. Halkımız bu birimden 24 saat yaşadığı sorunu aktarma imkanı bulabilecek. Yapılan başvurular ve sorunların çözümü elektronik ortamda takip edilerek vatandaşa bilgi verilecek. Vatandaşımızla sorunları bire bir takip etme imkanımız olacak. Her ilçede hizmet birimlerimiz olacak” şeklinde konuştu.