Haber Girişi : 06 Temmuz 2015 01:45

Şehirde ve üniversite kampüsünde trafik edepsizleri...

Şehirde ve üniversite kampüsünde trafik edepsizleri...
Trafikte zalim, saygısız, terbiyesiz, ahlaksız, edepsiz, kural tanımayan, hakarete varan davranışları, sözleri ve de caddelerde, sokaklarda sadece kendileri varmış gibi davranan araba kullanıcıları ve onların yanında oturup hiç utanmadan etrafına pişkin, pişkin bakanlar.
Ve yine aynı şekilde yaşı ne olursa olsun daha aklıselim olmamış, değil araba sürmek yürümeyi bile beceremeyecek derecede görgüsüz, cahil ve de edepsiz çoluk çocuğun altına araba verip onları sokaklara, caddelere, üniversite kampüsüne insanların başına bela olsun diye salan aileler.
Bir gün çocuğunuza ve kendinize sorar mısınız bugün arabana aldığın arkadaşların dahil kaç kişinin hayatını tehlikeye attın, o araba ve davranışların ile kaç kişiyi huzursuz ettin, kaç kişiye edepsizlik ettin ve kaç kişiyi kendine ve ailene küfrettirdin diye?
Bu trafik ahlaksızlarını, edepsizlerini, görmemişlerini, terbiyesizlerini Allah'a havale ediyor bu sebeple dolayı doğan haklarımızı hem onlara hem de koltuklarında oturup tedbir almayanlara helal etmiyoruz.
UYARI 1: Üniversite kampüsü içinde başta öğrencilerimiz olmak üzere hepimizin canını tehlikeye atan özellikle yurtlar, bowling salonu, tenis kortları ve marketler etrafında konuşlanan edepsizlere karşı başta sayın rektörümüz olmak üzere bütün yetkililer acilen tedbir almanız gerekmektedir. Çünkü Allah korusun istenmeyen bir olaydan sonra iş işten geçmiş olur.
UYARI 2: Şehir trafiği özellikle belediyenin yanlış yönlendirmeleri sonucu bitmiştir ve bir tane ilgilenen yetkili görülmemektedir. Her yere resim ve isim asacağımıza azıcık şehirle ilgilenmemiz gerekmez mi?
Öte yandan Sayın Emniyet Müdürü, sayın Trafik Şube Müdürü biliniz ki; kırmızı ışık, trafik levhaları, hız sınırlaması, park etme şekli dâhil hiçbir trafik kuralı Erzurum'da işlememektedir, üstelik uyardığınızda can tehlikeniz bile vardır.
UYARI 3: Ben şahsen HGS'YE karşıyım ama yine de sorayım Üniversiteye konan HGS'LER kimler üniversiteye giremesin diye konmuştur?    Hastaneye gitmek isteyen, hasta ve hasta sahiplerinden başka her gelen kampüse giriyorsa, bu HGS'LERİN ne anlamı vardır.
UYARI 4: Bu HGS'LERİ her kim ayarladıysa ve her kim kontrol ediyorsa görmüyorlar mı, bilmiyorlar mı açık ve alenen HGS'LERDEN isteyen herkes bir önce kartla geçen arabanın ardından kartsız, kimliksiz kampüse girme yolunu bulmuştur. Çıkış zaten açık olduğu için de çıkarken bir sıkıntı da yaşanmamaktadır.
Etiketler : berhan yılmaz
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.