ASAYİŞ Haber Girişi : 25 Şubat 2009 22:29

Şehadet-i Gazze !

Şehadet-i Gazze !
Gözlerim nehir, gözlerim yaş, gönlüm hüzün. Bugün yine öldüm Gazze Gazze diye diye... Dolduk yine hüznünle Gazze!Gazzem sana değil hüznüm kendime. Sana değil acınmak kendimize. Acınacak olan bir acziyet sende değil biz de. Seninle acziyeti kuşanmışlığı ve kuşatılmışlı bir kez daha gördük.

Bizi kuşatanlar, size silahlarla ölüm kusuyorlar. Bizim paralarımızı alıp sizi vuruyorlar. Kurşunlar İsrailden size ümmetin paralarından alınıp sunulan hediyeler gibi. Sana ölümü hediye eden bir millet olduk, ümmet olduk Gazze! Senin katilin İsrail,Dünya ve biziz Gazze!

Kalplerimiz Gazze'de atıyor, Gazze diye atıyor.Günümüz gün değil, Gecemiz gece değil. Hava değil; nefesimiz Gazze!

Ölüm indirmekte gök,Ölüm uzatmakta gündüz. Gece yatmakta ölüm yatakta seninle.Ölüm ölmekte senin yanında. Ölümü kuşanan Şehir, insanlık kendini öldürmekte seninle. Sen hayatın anlamında anlamsın.Sen bize hayatın ölümle kardeş olduğunu hatırlattın. Sen hayatı varedenin ölümü de yarattığını hatırlattın.Sen bize amelin imana işaretisin. Seninle kuşandık bizi yeniden davayı.Seninle kuşandık geçmişten geleceğe bütün iklimleri. Yaşadık tarihi yeniden seninle. Tarihteki yerimizi gösterdin bize. Sen bize değer verdin,bizim sana veremediğimiz kadar!

Ölüm sağnak sağnak yağmakta mevsim kış oralarda.Gözyaşlarıyla karışık kan serpiştirmekte bedenler. Her yer kan revan içinde. Toz bulutuna inat dumanlar tütüyor yangın yangın! Etler lime lime ayrılırken kemiklerden, ölümü de utandırdı, sana vuran zalimler! Ölüm utandı, senin ölüşünü kıskandı ölüm. Ölüm hiç cennet sunmamıştır sana sunduğu kadar! Ölüm hiç utanmamıştır sana olanlar kadar. Hitler, mussolini, Haccaclar zalim görmedi tarih İsraili gördüğü kadar.Vahşete denk bakışlar suskun hala! Vahşet vahşet sessizlik! Zalimler kana doymayacak, seni yeniden öldürmek için çekilecek.Yeniden taze ölümlere susayınca gelecek.Vampirlere inat kan emici İsrail.

Sel olmuş kanlı yaşlar, boğuyor duygularımı. Ağlıyorum ağlamak değil.Kan karışmayan yaşlara ağlamak mı denir senin yanında. Duygu mu kaldı senden bize. Senin yanında duygulandığını söylemek bile abes.Utandırdın bizi. Utanmaz ümmeti utandırdın sen Ey Gazze!

Sana yapılanlar süpürdü insanlığımızı, kaldırdı merhametlerimizi, ümmet oluşumuzdaki vasatlığımızı. Kalk ve diren ey ümmet! diyen direnişinle! ümitlerimizi kotaran millet oldunuz! Ümmetin dirilmesinin vesilesisiniz! Sizin ümmetin çağdaş Kerbubela'sısınız! Siz kuşatılan şehrin mazlumları, kanlarınızı ödeyecekler bedelini siyonistler!

Sana susan,sana firavun gibi bakanların tahtları yıkılacaktır birer birer. İşbirlikçiler iç acıtmakta.Ümmetin iç dağları büyüdü beyaz beyaz, kar yağdı kan kırmızısı.Şehadetin gülleri açtı, imanlandı gögüslerimiz. Gönüllerimizde ateşler alev alev İsraili yutacak bir nar-ı ebed oldu.

Sen yüksel imanın abideleşen yüreği Gazze'm. Sen kenetleşişimizin harcı oldun. Seninle yeniden ümmet olduk. Ümitlendik ümmetsel dirilişe tuttuğun ışıkla. Şahadetin zalimleri boğacak,mazlumiyetin Allah'ın inayetine mazhar ümitleri yeşertecek, istikbal İslam'ın olacak. İstikbalde sen başşehir olacaksın Gazze'm.Başımızın tacısın sen. Sen direnirken biz dirildik.Sen ölürken nice ruhlara hayat bahşettin. Tevhid-i Kardeşliği yeniden hissettik seninle.Tevhidi bu kadar yaşanılası hissetmemişti yüreklerimiz. İlk defa kan, ilk defa düşman bizi bağladı birbirimize.

Ellerimiz semaya açtık, duadayız. Teheccütlerde kıyamlar. Dualar secdeler ıslatmakta. Secdeler ıslak. Ümmet duayı hatırladı.Ümmet kendini tanıdı.Kimliğine adım adım geldi seninle Gazzem.Sen bizim kimliğimiz oldun.Şerefimizsin sen.Sana Şerefsizlik yapana asla merhametimiz olmayacak. Asla affetmeyeceğiz onları. Her yerde Yahudi siyonizme cephe açtık. Kurşun gibi ağır olacak bir bedeli ödeteceğiz. Sizin ödediğinizden ağır bedeli ödeyecekler. Sana söz veriyoruz Gazze'lim! Tepkisiz teslimiyette olanlara yazıklar olsun. Zalimlerin yanında duranlara Cehhennem helal, Cennet haram olsun!

Alış verişimde haram helale dikkat etmek için yahudi mallarını, amerikan ve ingiliz mallarını almayacağıma söz veriyorum.Şimdiye kadar ayırmadık onları insan bildik.Onlar bizleri dinlemediler kardeş Gazzemizi öldürmek silmek yok etmek istediler. Biz ölümü cennet bilm,iş bir milletiz.Ölümü savaşla değil, ekonomik sarışla kuşatacağız.Bitişlerinin başlangıç miadısın sen O siyonistlerin.

Dünya siyonist olmuş, esir olmuş siyonizme, çıt yok! Sessiz bir köy gibi dünya. Gazze'li avına çıkmış insanlık düşmanlarını seyrediyor. Amelsiz iman gibi duruyor tepkisizlik. İmanın amel olası halini haykırdın sen! İman ameldir, kavil değil sade, yürekte bir kordur. İçin için ateşi, ısıtır içimizi.

İsrail orda, burda, şurda... Dünya İsrail olmuş. İsrail İslam ümmetini esir almış. İçeri sızmış, devamlı teyakkuz halindeler. Gizli bir el,şirket, siyonist amaçlara hizmet eden global(!) siyonistler ve yardımcısı protestan - siyonist - evanjelist amerika!

Şuuru bulandırılmış bir ümmetten aydınlanan bir sürece seninle girdik Gazze'm! Sen ümmetin şuurunu açansın. İslamı asra bütün mazlumiyetinle haykırdın. İnsanlığı ölmüş dünyaya, insanlığı hissettirdin! Seninle yeniden insan olduk Gazze!

Şehadetin mübarek olsun! Şehitlik ölüm değil ki, ölüm ölür şehitlerin yanında. Şehadetin islam'ı öğreten bir mektebtir.

Şehadet bir çağrıdır tüm nesillere ve çağlara...