Haber Girişi : 10 Mayıs 2015 23:18

SEÇİM ENERJİSİ, HİZMET SİNERJİSİ

SEÇİM ENERJİSİ, HİZMET SİNERJİSİ
Devlet büyüklerinin şehir gezileri "Cumhurbaşkanı, Başbakan geldi, şehrin kaderi değişti!" nev'inden mucizevî sonuçlar doğurmaz? 
Ciddi ve basiretli şehir yöneticileri, şehir sorunlarını " seçimden seçime, ziyaretten ziyarete" hatırlayıp, sonra gündelik işlerin rutin yoğunluğunda kaybolmazlar?
Stratejik hedefleri maharetle çizilmiş, çağdaş planlama mantığıyla kalkınma öncelikleri tespit edilmişse şehrin... Kısa ve uzun vadeli hedefler içerisinden bir acil eylem planı çıkarılmışsa?
O planın icrasında Cumhurbaşkanı ve Başbakan seviyesindeki proje takipleri büyük anlam taşır.
Aynı şekilde muhalefet liderlerini şehrin vizyon projeleri konusunda bilgilendirmek, hem yerel yöneticilerin hem de mahalli parti teşkilatlarının ihmal etmeyecekleri vazifeleri değil midir?
Sayın Başbakan gelip gitti. Elbette kendisine, seçimin bereketli vaat ve icraat zemininde lazım gelen şeyler, ilgililerce en etkili şekilde aktarılmıştır. 
Şehir adına büyük yatırım ve proje takibi, sabır ister.  Bu bir süreç, imkân, fırsat işidir. Fakir ve yakışıklı delikanlının zengin kapısından kız istemesi gibi... Sabır, sebat, inat lazımdır. 
O yüzden lütfen, öncelikli büyük projelerimizi bıkmadan usanmadan, etkili zeminlerde yetkililere iletmeye devam edelim. 
Yakında Sayın Cumhurbaşkanı teşrif edecek. Kendisine de vizyon projelerini bir kere daha sunalım. 
Bitti mi görevimiz? Hayır!
Sayın CHP Lideri geldiğinde ona, Muhterem MHP Genel Başkanının teşrifinde kendilerine? Şehre yapılmasını istediğimiz üç projeden bahsedelim, yardım ve destek isteyelim. Derdimizi de çarelerini de ezberletelim devletlûların hepsine. 
Şehre ve hemşehriye karşı tarihi mesuliyetimizi yerine getirmenin vicdan rahatlığını duymak istiyorsak? Talepte, takipte, ceht babında eksiğimiz olmamalı?
Şehrimizi onurlandıracak büyüklerden, şanlarına yakışır yeni hizmet ve proje müjdeleri bekliyoruz. Seçim enerjisini, hizmet sinerjisine dönüştürmenin tam da zamanı!

Etiketler : vahdet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.