EKONOMİ Haber Girişi : 25 Mart 2011 00:45

ŞEBİNKARAHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ ÇANAKKALE KAHRAMANLARINI ANDI

ŞEBİNKARAHİSAR MÜFTÜLÜĞÜ ÇANAKKALE KAHRAMANLARINI ANDI

İlçe Müftülüğü 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 96. yıl dönümü münasebetiyle "Çanakkale Şehitleri " konulu konferans düzenledi.Konferans öncesi İlçe Müftümüz Adem YILDIZ tarafından ilçemizdeki şehit ailelerine yemek ikram ederek hediyeler takdim etti.

22 Mart 2011 Salı Günü saat 19:30’ da Karancılar Düğün ve Konferans Salonunda yapılan program büyük ilgi gördü. Açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Adem YILDIZ; günün anlam ve önemine vurgu yaparak Çanakkale ruhunun her daim canlı tutulması gerektiğini vurguladı. Çanakkale Zaferinin 96. Yıl dönümü münasebetiyle yapılan konferansa emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Eğitimci-Yazar Vehbi VAKKASOĞLU; Çanakkale savaşının başlangıcından bitimine kadar bütün merhalelerini anlatarak dinleyicilerin Çanakkale savaşını tekrar yaşamasına vesile oldu. Çanakkale deniz savaşında çarpışan kahraman Mehmetçiklerimizden ve analarımızdan örnekler sunarak izleyicilerin duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Çanakkale ruhunun gelecek nesillerimize çok iyi anlatılmasının gerektiğini özellikle vurguladı. İlçemiz Müftülüğünce günün anısına hazırlanan plaket Belediye Başkanı Şahin YILANCI tarafından Eğitimci-Yazar Vehbi VAKKASOĞLU’ na takdim edildi.

Program sinevizyon ve slayt gösterileri ve kasidelerle sona eren programsonrası Eğitimci-Yazar Vehbi VAKKASOĞLU yayınlamış olduğu eserlerinden imzalayarak programa katılan okuyuculara hediye etti.