EKONOMİ Haber Girişi : 19 Aralık 2010 21:42

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü Tarafından Bir Günde Üç Konferans Düzenlendi

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü Tarafından Bir Günde Üç Konferans Düzenlendi

Şebinkarahisar İlçe Müftülüğü tarafından Eğitimci Yazar Sait ÇAMLICA’ nın konuşmacı olarak katıldığı Çocuk, Aile ve Din konulu konferansın ilki saat 12.00’ de İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi. Din görevlileri ve eşlerinin katıldığı konferans da Sayın ÇAMLICA,  çocukların yetişmesinde din görevlilerinin sorumlulukları hakkında konuşma yaptı.

 

 

İkinci Konferans saat 14.00’ da Yine İmam-Hatip Lisesi Konferans Salonunda İmam-Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik tertip edildi. Öğrenci ve öğretmenlerin ilgiyle takip ettiği Konferansın konusu öğretmen öğrenci sorunları ve çözümleri hakkında yoğunlaştı.

 

Günün son Konferansı aynı gün akşam saat 19.30’ da Karancılar Düğün ve Konferans Salonunda yapıldı. Daire amirleri ve vatandaşlarımızın katıldığı konferansa olumsuz hava şartlarına rağmen yoğun katılım oldu. Program öncesinde Şebinkarahisar Merkez Kur’ an Kursu öğrencileri tarafından ilahiler okundu. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi ile başlayan program da Merkez Kur’ an Kursu Öğrencisi Muhammet YAVUZ Aşrı Şerifini okuduktan sonra Şebinkarahisar İlçe Müftüsü Adem YILDIZ kısa bir açılış konuşması yapmış akabinde Eğitimci Yazar Sait ÇAMLICA Çocuk, Aile ve Din konulu konferansını sunmuştur. Dinleyiciler tarafından ilgi ile izlenen konferans sunumu yaklaşık 1,5 saat sürmüştür.