SPOR Haber Girişi : 05 Mart 2017 23:18

Şampiyonluk yolunda ağır yara aldık 0-1

Şampiyonluk yolunda ağır yara aldık 0-1
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta kendi evinde mücadele eden B.B. Erzurumspor, Kocaeli Birlikspor'a 1-0 mağlup oldu.
Şampiyonluk yolunda İstanbulspor karşılaşmasından sonra Kocaeli Birlikspor maçında da yanlış hakem kararlarıyla maç kaybeden Erzurumspor şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı. Verdiği kararlarla maçı çığırından çıkaran orta hakem Ali Şansalan, 90 dakika boyunca kaleci Fatih Öztürk'ün oyundan vakit çalmasına göz yumdu. Bu durum mavibeyazlı oyuncuları oyundan düşürdü.
Beyaz grubun en iyi takımı olan Erzurumspor hakem hataları sebebiyle puan kayıplarını sürdürüyor. Evinde 4'üncü toplamda ise beşinci yenilgisini alan Erzurumspor, Kocaeli Birlik'e değil adeta hakeme yenildi. Karşılaşmasın ilk yarısında gereksiz düdüklerle oyunu kesen Hakem Şansalan, konuk takımı kalecinin rol kokan sakatlıklarla oyunu kesmesine de ses çıkarmadı.
Kocaeli Birlikspor maçında 90 dakika boyunca, galibiyet isteyen taraf Erzurumspor'du. Ancak, ikili mücadelelerde zayıf kalan, orta sahada hakimiyet oluşturamayan mavibeyazlı ekip konuk ekip kontrataklarında kalesinde gol tehlikesi yaşadı. Orta saha ile defans  ve forvet kopukluğu Erzurumspor'u gol yollarında etkisiz bıraktı. Forvetteki oyuncuların formsuzluğu da  eklenince mavibeyazlı ekip sadece golü istemekle yetindi.
Erzurumspor'un golcüleri Mert Nobre ve özellikle de Mehmet Albayrak'ın formsuzluğu, rakip takım defansını rahatlatan unsurlardı. Ekip oyunu sergileyemeyen, havadan atılan toplar ve uzun paslarla gol arayan mavibeyazlı takımın hemen tüm oyuncuları ikili toplarda zayıf kaldı. Alişan Ural ve Ferit Erişçi dışında pres yapan futbolcu olmadı.
Karşılaşmanın kırılma anı 60'ıncı dakikada yaşandı. Kaleci ile karşı karşıya kalan Murat Paluli rakip takım kalecisinin sağından topu plaseledi, ancak top önce direğe sonra da kaleci Fatih'in kucağına gitti. Kaçırılan bu gol Erzurumspor'u olumsuz etkilerken rakip takım bu pozisyondan 10 dakika sonra Onur'la yakaladığı pozisyonu gole çevirerek maçı kazandı.(iha)
Etiketler : erzurumspor
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.